Ušakovs uzteic Latvijas krieviski runājošo viedumu (20)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Krimināllietā apsūdzētais Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs pirms tiesas sēdes Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā
Krimināllietā apsūdzētais Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs pirms tiesas sēdes Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā Foto: Edijs Pālens / LETA

Tieši krieviski runājošie Latvijas iedzīvotāji pēdējās dienās ar savu uzvedību parāda vislielākās rūpes par Latviju un tās drošību, uzskata Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Nils Ušakovs.

"Gribētu pasvītrot Latvijas krieviski runājošo iedzīvotāju viedumu šajās dienas. Tieši viņi ar savu uzvedību parādīja vislielākās rūpes par mūsu valsti un tās drošību, krietni lielākas nekā daudzas amatpersonas," aģentūrai LETA norādīja Ušakovs.

Pēc viņa teiktā, tagad ir "mazliet nožēlojami" skatīties, kā daži nevar apstāties un cenšas izsmiet vai pazemot savus līdzpilsoņus.

Kā norādīja Ušakovs, runāt par to, ka pieminekļa nojaukšana tagad saliedēs sabiedrību, ir absolūti maldinoši, "bet nu maldināt tautu pirms vēlēšanām ir sena Latvijas tradīcija".

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu