VIDEO Neuzmanīgs šoferis izraisa vairāku auto sadursmi un aizbēg

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: mikeledray/Shutterstock

Piektdien, 26. augustā, pēcpusdienā Rīgā, Latgales priekšpilsētā, kāds neuzmanīgs šoferis, neievērojot distanci un atļauto braukšanas ātrumu, izraisīja avāriju un aizbēga no notikuma vietas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 13 Salaspils ielā Latgales priekšpilsētas apkaimē notika vairāku automašīnu sadursme. Kāda vieglā transportlīdzekļa vadītājs vēlējās iebraukt daudzdzīvokļu mājas pagalmā un ieslēdza kreiso pagriezienu. Aiz viņa brauca vairāki spēkrati, un viens no to vadītājiem, Jānis, atstāsta brīdi, kāds no kolonnā braucošajiem šoferiem nepaspēja nobremzēt.

"Mitsubishi" vadītājs Jānis stāsta, ka laikam, kā parasti šādos gadījumos, bija saulains, karsts, avārijas izraisītājs bīstamību pamanīja par vēlu un nepaspēja nobremzēt.

Cietušais vīrietis, kam palīdzību uz vietas sniedza mediķi, avārijā savainoja roku. Traumas nav smagas, taču šoks bija pamatīgs.

Vīrieša vadītā "Opel" mikroautobusa priekšējais stikls ir sadauzīts. Tas tāpēc, ka trieciena brīdī izsprāga drošības spilvens un vadītājs ar elkoni centās bloķēt triecienu galvai. Jānis ir skeptisks un uzskata, ka ķiršu krāsas automašīnas vadītāju, visticamāk, nesodīs.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu