Kurai horoskopa zīmei šonedēļ veiksies vislabāk?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes jaunajai nedēļai no 29. augusta līdz 4. septembrim.

AUNS

Griezīsies kā "vilciņš" rotaļu laukumā – drīz te, drīz tur, dzīve ņirbēs gar acīm, un tu jutīsies nonācis notikumu epicentrā. Taču... ne vienmēr liela aktivitāte norāda uz čaklumu... Tieši tāds iespaids par tevi var rasties. Apstājies un izvērtē, ko ir un ko nav vērts darīt. Kas nesīs labumu un kas ne. Pretējā gadījumā velti iztērēsi enerģiju un atstāsi nenopietna cilvēka iespaidu. Brīvdienās jāizbauda atpūta dabā kopā ar draugiem. Vai arī sēņošanas un ogošanas prieki - būs veselīga pastaiga un garda maltīte.

VĒRSIS

Tev tīk stabilitāte un prognozējamība, taču šonedēļ prātā vai iešauties trakas idejas. Atklāsies pavisam jaunas rakstura šķautnes – izrādās, nopietnais Vērsis spēj būt arī pavisam citādāks. Iekšējās sajūtas provocēs uz pārmaiņām rāmajā ikdienā un neparastiem varoņdarbiem. Kādreiz der iziet ārpus paša izveidotajiem „rāmjiem”. Nebīsties uzsākt jaunus projektus un peļņas jautājumiem pieej ļoti mērķtiecīgi. Brīvdienās ļaujies romantikai un dzīves baudām - uzaicini mīļoto uz koncertu, vakariņām restorānā vai uz klubu izdejoties.

DVĪŅI

Šonedēļ darbā vai biznesā jārisina ļoti atbildīgi jautājumi. Daudz informācijas, un aktīva komunikācija. Atceries un ievēro lielisko Vinstona Čērčila domugraudu: "Mēs esam nepateikto vārdu pavēlnieki, un izsprukušo vārdu kalpi." Jāapdomā katrs vārds un jāraugās kā cilvēki reaģē uz kritiku vai ieteikumiem. Profesionālajā jomā panākumi atkarīgi tikai no tevis paša. Nevajag ne senas pazīšanās, nedz ietekmīgus draugus. Kad profesionālā "pārbaude" būs godam izturēta, varēsi ar gandarījumu baudīt savu panākumu augļus. Brīvdienas pavadi mierīgi.

VĒZIS

Daudz ideju un interese par visu jauno, novatorisko, par tehnoloģijām un zinātnes atklājumiem. Ir uzskats, ka Vēzis dzīvo pēc principa: solis uz priekšu un divi atpakaļ. Tas nekādā gadījumā nav par tevi. Būsi noskaņots uz pozitīva viļņa un aizrausi līdzcilvēkus – viņi būs gatavi tev sekot. Padomā, kā vari nopelnīt vairāk. Sekmīga nedēļa jaunu partneru atrašanai un līgumu noslēgšanai. Brīvdienās vari pārkārtot telpas, izdaiļot interjeru, rosīties dārzā, labiekārtot teritoriju. Kāds atklās sevī pavāra talantu un ķersies pie ziemas krājumu gatavošanas.

LAUVA

Ar sirdi un dvēseli būsi iekšā darba pienākumos, varbūt pat pārāk daudz. Piktosies, ja kāds slinko, skubināsi kolēģus, kritizēsi par neizdarību un uzvedīsies kā īsts nemiera gars. Kāds no partneriem var arī sabozties un apvainoties, un tas darbam par labu nenāks, tāpēc piedomā pie komunikācijas formas. Tā kā darba dienas rit piepildīti un nemierīgi, tad saimnieciskie pienākumi, iespējams, palikuši otrajā plānā. Brīvdienās paveic to, kas iekrājies, taču pārāk nepārspīlē. Vajadzētu atvēlēt laiku arī atpūtai vienatnē, lai sakārtotu domas.

JAUNAVA

Aktīva nedēļa, būsi noskaņots sasniegt visaugstākās virsotnes, un ļoti noderēs analītiskās prāta spējas. Tu lieliski proti ar kritisku skatu paraudzīties uz situācijām, tikai patlaban nav vēlams rīkoties pēc principa: kas prātā, tas uz mēles. Tā vari iemantot nelabvēļus, savukārt diplomātiska pieeja sekmēs sadarbību un dos auglīgu rezultātu. Sarežģītās situācijās vari paļauties uz draugu atbalstu un padomiem. Viņu varbūt nav daudz, bet – īsti un dažādās dzīves vētrās pārbaudīti. Brīvdienās vislabākā atpūta, ļaujoties nelielai bohēmai.

SVARI

Profesionālajā jomā iespējamas neskaidras situācijas, un jāpieņem sarežģīti lēmumi. Varbūt tev taujās un prasīs risināt jautājums, kas vispār nav tavā kompetencē. Piktosies, bet sapratīsi – kādam tas jādara. Necīnies viens ar vējdzirnavām, bet meklē domubiedrus un sadarbības partnerus. Brīvajos brīžos kādu brīdi atvelc elpu vienatnē. Spēki būs nepieciešami arī privātajā jomā, jo var nākties palīdzēt kādam no radiniekiem. Vai arī pašam risināt nekustamā īpašuma vai mājokļa apsaimniekošanas jautājumus. Nedēļas nogalē kaut kur aizbrauc.

SKORPIONS

Šonedēļ labāk neplānot svarīgus darbus un neuzņemties papildus pienākumus - vēlams saudzējošs, mierīgs un veselīgs dzīves režīms. Dvēseles komforts atkarīgs no emocijām, tamdēļ pēc iespējas mazāk kontaktējies negatīvi noskaņotiem ļautiņiem, kam viss slikti un jāžēlojas par katru dzīves sīkumu. Brīvdienās prieku sagādās neliels ceļojums tepat pa Latviju vai uz kādu no tuvējām kaimiņzemēm. Svarīga privātā dzīvē – varbūt liktenis uzdāvās tādus brīžus, par ko sen esi sapņojis. Ļaujies mīlestības plūdumam un izbaudi jaukos mirkļus.

STRĒLNIEKS

Svarīga finanšu tēma. Iespējami palieli izdevumi par saimnieciskām vajadzībām, tāpēc vēlams ieviest budžeta plānotāju – lai skaidrība par personīgo finanšu plūsmu. Darbā vai biznesā daudz nopietnu pienākumu un atbildība, taču arī labas iespējas izcelties un, iespējams, noslēgt izdevīgus darījumus. Dienas trauksies strauji un šajā nedēļā būs samērā grūti savienot darba un mājas pienākumus. Rūpīgi jāplāno laiks. Brīvdienās noteikti labi atpūties, ielūdz ciemos labus draugus un sarīko mājas ballīti, noslēdzot vasaras sezonu.

MEŽĀZIS

Šī nedēļa piemērota dažādu lietišķo jautājumu risināšanai iestādēs, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai nama apsaimniekotājiem. Mierīgi jāapdomā, kā dzīvosi un ko darīsi rudens sezonā – kādus ekonomijas pasākumus ieviest, kur tērēt, kā pelnīt. Profesionālajā jomā var rasties iespējas palielināt ienākumus. Iespējams, vēlēsies attiecību jomā kaut ko mainīt, darīt citādāk un labāk. Neuztiep savu viedokli, bet risini visu ar mierīgām sarunām. Noteikumu diktēšana vai spītēšanās tikai novedīs pie strīdiem. Brīvdienās auglīgi saimniecības darbi mājās.

ŪDENSVĪRS

Jau no nedēļas pirmās dienas strādāsi ar atdevi un ar paveikto būsi apmierināts. Prātā nāks jaunas, Einšteina cienīgas idejas. Ja jūti, ka pienācis laiks ko mainīt, tad lūkojies pēc labāka piedāvājuma. Kādam interesanti sadarbības varianti var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Savā saimniecībā pievērs uzmanību naudas lietām – turi tās kārtībā, kontrolē ienākošos maksājumus un savlaicīgi apmaksā rēķinus. Nedēļas nogalē ar prieku dosies izbraucienā, satiksies ar draugiem vai dosies uz romantisku randiņu.

ZIVIS

Raibi raiba nedēļa: te kalnā, te lejā. "Neveiksme – tā ir kārtējā iespēja sākt no jauna, taču jau gudrāk," esot teicis Henrijs Fords. Kaut kas var aiziet šķērsām, taču daudz nekreņķējies, jo drīz atkal uzsmaidīs veiksme. Pastāv iespējas izveidot jaunus, noderīgus lietišķos kontaktus. Brīvajā laikā būsi mīļi gaidīts dažādos pasākumos un draugu saietos. Informācijas apmaiņa, smaidi un jokošanās iedvesmos. Tāds jaudīgs enerģijas lādiņš, kas dos optimismu un jaunu darba sparu. Labvēlīgs laiks saimniecības darbiem mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu