Ikgadējā Tēvu sapulcē spriedīs par tēta lomu mājās

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Cilvēki pulcējas pie Brīvības pieminekļa, lai dotos Tēva dienas gājienā uz Esplanādi.
Cilvēki pulcējas pie Brīvības pieminekļa, lai dotos Tēva dienas gājienā uz Esplanādi. Foto: Ieva Čīka/LETA

Sagaidot ģimeņu iemīļoto Tēva dienas gājienu un festivālu, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” aicina uz ikgadējo Tēvu sapulci, kur atklāti savā pieredzē un viedoklī dalīsies Latvijā zināmi tēti. Tā notiks trešdien, 7. septembrī, plkst. 14.00 “Hercogs Garden Taste Lab”, Malduguņu ielā 2, Rīgā, un tiešsaistē. Sapulces centrālais temats – tētis mājās.

Kādas ir tēvu attiecības ar ikdienas mājas darbiem un bērna aprūpi? Kuru mājas darbu veikšana tētiem sagādā prieku? Kurš no vecākiem ar bērnu spēlējas biežāk? Kā tēti vērtē jauno regulu, kas nosaka: divi mēneši no bērna kopšanas atvaļinājuma obligāti ir jāizmanto otram bērna vecākam? Par šiem un citiem jautājumiem Tēvu sapulcē spriedīs speciālisti un tēti ar dažādu dzīves pieredzi.

Sarunā tiks izskatīti arī aptaujas “Tētis mājās” dati – ko tie atklāj par tētiem. 

Tēvu sapulcē piedalīsies Māris Grigalis, pasākumu vadītājs; Armands Alps, tētis; Kaspars Gorkšs, Latvijas Komandu sporta spēļu asociācijas izpilddirektors; Oskars Florencs-Vīksne, aktieris; Mareks Kļaviņš, mājokļu attīstītāja “Bonava” valdes priekšsēdētājs; Rihards Lepers, aktieris, un Andis Karelis, kapteinis, Zemessardzes orķestra virsdiriģents.

Ar savām atziņām dalīsies Ņikita Bezborodovs, bērnu psihiatrs; Ernests Pūliņš-Cinis, ārsts psihoterapeits; Agnese Gaile, Labklājības ministrijas Sociālās politikas plānošanas un attīstības departamenta vecākā eksperte, un Inga Akmentiņa-Smildziņa, vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu