VIDEO ⟩ Itāliešu vējš no Vidusjūras. Ieskats "Maserati" krosoverā "Grecale"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

​Tā sauktās eksotiskās automarkas allaž ir apveltītas ar īpašu slepenības plīvuru. Cik daudz zināt par "Maserati"? Piedāvājam ielūkoties pilnīgi jaunā personībā no šī itāļu ražotāja ar nosaukumu "Grecale"!

Automašīnas nosaukums veidots no Vidusjūra vēja "Gregale" nosaukuma."Grecale" lauzīs priekšstatu par "Maserati" kā nesasniedzamu un "Ferrari" radniecīgu marku. "Grecale" tehniski drīzāk ir rados ar "Alfa Romeo Stelvio" un maksā sākot ar 84 000 eiro.

Vēl viens mīts par motoru, ka vajag lielu, - "Grecale" ir tikai divu litru četru cilindru turbo, bet ar 300 ZS. Atšķirībā no šī paša dzinēja "Alfa Romeo", "Maserati" tas savienots ar vieglā hibrīda iekārtu, tāpēc ir par 50 ZS jaudīgāks.

Visas "Grecale", izņemot vēl tikai gaidāmo elektrisko "Folgora", aprīkotas ar astoņpakāpju "automātiem". Iekšpusē "Maserati Grecale" būtiski atšķiras no "Levante" paaudzes modeļiem - turklāt ne vien estētiski, bet arī funkcionāli.

"Maserati Grecale" nav mazs auto, taču vieglā virsbūve un īsā stūre to padara gaisīgu un atsperīgu. Paātrinājums līdz 100 km/h nekad nav garāks par piecarpus sekundēm. Un skaidri jūtams, ka "Grecale" var braukt ātrāk.

"Maserati" pārspējis konkurentus arī mūzikas izvēlē. "Grecale" ir vienīgais "Maserati" bez supermodeļa MC20 ar itāliešu "high end" firmas "Sonus Faber" skaņas iekārtu. Tā lieliski skan arī automašīnas aizmugurē!

Video: "Autoziņas" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu