VIDEO Smagas traumas un, iespējams, mūzika austiņās. Rīgā motociklists saduras ar NMPD auto (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Ulmaņa gatvē, netālu no krustojuma ar Vienības gatvi otrdien, 6. septembrī, plkst. 13.26 smagā sadursmē iekļuva kāds motocikla vadītājs. Viņš gandrīz frontāli saskrējās ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) automašīnu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pilnībā sadauzītais "Harley Davidson" motocikls gulēja Kārļa Ulmaņa gatves malā, bet ceļa vidū uz nepārtrauktās līnijas stāvēja NMPD transports.

Aculiecinieki stāstīja, ka motociklists guvis smagas traumas un vissmagāk cietusi viņa kāja. Mediķi apstiprināja, ka motobraucējs ievainots smagi, tomēr pēc notikušā bijis pie samaņas un spējis komunicēt ar ārstiem, kas izkāpuši palīgā no avarējušā busiņa.

NMPD pārstāve norāda, ka šajā negadījumā iesaistītās brigādes personāls, līdz ieradās cita brigāde, sniedza palīdzību motociklistam, kurš bija guvis smagas traumas, un tālāk šis pacients stabilā stāvoklī nogādāts ārstniecības iestādē.

Policisti notikuma vietā nevarēja pateikt, kurš vainojams sadursmē. Motociklistam bija jādod ceļš operatīvajam transportam, bet mediķiem bija jāpārliecinās, ka viņus laiž. NMPD auto pretējā joslā iebrauca ar iedegtiem speciālajiem signāliem, norādīja mediķu pārstāvji. Pārējos apstākļus jau noteiks izmeklēšana.

Neoficiāli ziņo, ka motociklists braucis slēgtā ķiverē un austiņās klausījies mūziku, kas, visticamāk, liedza iespēju laikus sadzirdēt sirēnas.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu