VIDEO ⟩ Degvielas ekonomija ar sacīkšu garšu. Kā brauc "Toyota Yaris GR Sport"?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Katrs īsts autoentuziasts pateiks, ka perfekts ielas sporta auto no "Toyota" ir "GR Yaris", bet ne katram tādu vajag. Risinājums ir standarta automašīna ar sportisku noformējumu.

"GR Sport" ir priekšpiedziņas "Yaris" jaudīgākā un dārgākā komplektācija. Pērļu balts mini hečs ar melnu jumtu un diskiem ir pieejams tikai kā hibrīds, turklāt ar piecām durvīm.

Gan kompaktā "Corolla", gan krosoveru bestsellers "CH-R" pasvītrotajā "Gazoo Racing" aksesuāru livrejā ir gan izskatīga, gan pieprasīta prece, tāpēc "Toyota" izlēma "GR Sport" komplektāciju ieviest arī lētākā automašīnu klasē.

Nav jau arī tā, ka auto tikai ārpuses būs izskatīgāks un īpašāks. Vizuālie labumi ar "GR Sport" norādēm būs pamanāmi arī salonā, turklāt pats auto nav nemaz tik pieticīgs.

"Yaris GR Sport" hibrīdsistēmas benzīnmotora un elektromotora spēku kopā saliks tā sauktais e variators jeb e CVT. Ļoti žiperīgs automobilis, priekšā daudz vietas, azartiski brauc, turklāt ar pilnu bāku, kas nav milzīga, spēs nobraukt 700 km, vidēji uz 100 km tērējot mazāk par četriem litriem degvielas.

Video: "Autoziņas" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu