VIDEO ⟩ "Idiotu banda!" Dzirciemā šoferi ignorē aizlieguma zīmes un apbrauc sastrēgumus caur mājas pagalmu (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Nesagaidot apsaimniekotāja solītos risinājumus, kas liegtu šoferiem neatļauti braukt cauri pagalmam, lai apbrauktu sastrēgumus, rīdzinieki no Dzirciema ielas 24. nama paši izveidojuši "barikādes" un steidz aizrādīt autovadītājiem, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Šā gada vasaras sākumā raidījums uzklausīja rīdziniekus no Dzirciema ielas 24. nama. Viņi pauda neizpratni par šoferiem, kuri mājas iekšpagalmu izmanto kā īsāko ceļu, lai no Dzirciema ielas nokļūtu uz Eiženijas ielu.

Autovadītāji apbrauc sastrēgumus, ignorējot aizlieguma ceļazīmes, kas liedz namam nepiederošām automašīnām (bez atļaujām) iebraukt pagalmā un caurbraukt to. Iedzīvotāji pauda satraukumu par savu un apkārtējo cilvēku drošību.

Par transportlīdzekļu neatļautu kursēšanu pagalmā informēts arī mājas apsaimniekotājs "Rīgas pilsētbūvnieks", kas, iesaistoties raidījumam, solīja, ka ieviesīs risinājumus, lai liegtu šoferiem apbraukt sastrēgumus cauri konkrētajam pagalmam. Kā reāls risinājums tika izskatīta lielu puķu podu uzstādīšana, kas neļautu caurbraukt pagalmu.

Raidījums atkārtoti nama pagalmā viesojās 1. septembrī. Raidījums konstatēja, ka solītie risinājumi nav ieviesti un neatļauta satiksme pagalmā aizvien ir ļoti intensīva. Šoferu nokaitināti, iedzīvotāji sarīkoja "barikāžu" zibakciju, kurā caurbraukt pagalmu neļāva, izvietojot tajā atkritumu konteineru, citus priekšmetus, kā arī paši, turot rokā šoferus kauninošu plakātu, stājās automašīnām ceļā.

Todien rīta pusē mājas pagalmā bija ļoti intensīva satiksme. Kamēr daudzi šoferi, ieraugot, ka ceļš cauri pagalmam slēgts, bez liekiem komentāriem brauca, no kurienes braukuši, citi ne vien pamanījās braukt zaļajā zonā, bet arī veltīt pagalmā sanākušajiem skarbākus vārdus.

Video: "Bez Tabu" sižets

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu