Kurai horoskopa zīmei veiksies šonedēļ?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 12. līdz 18. septembrim.

AUNS

Šonedēļ esi pieticīgāks ar vēlmēm, idejām un izpausmēm. Uzmanies no pārāk ambicioziem plāniem un vispār – savas ieceres labāk neizpaud. Vispirms to zelta oliņu, pērli, vai dimantu izlolo un tikai tad pastāsti pasaulei. Bet dzīve jau notiek arī tad, kamēr plānojam kā dzīvot. Ja darbā būsi čakls, tad ienākumi priecēs un varbūt tie pat būs lielāki nekā esi cerējis vai salīgts. Nedēļas nogalē daudz saimniecības darbu. Jāsagatavojas vēsajai sezonai, jāpārskata garderobe, jāiedziļinās komunālajos jautājumos.

VĒRSIS

Jau no nedēļas pirmās dienas būsi noskaņots aktīvai rīcībai – daudz ideju, enerģija un būsi tāda kā kurbulītis kolēģiem vai darījumu partneriem. Kādam tas var nepatikt, sak’: „Ko viņš visus komandē, ko no sevis iedomājies...” Ja kādam tas sagādā problēmas, tā viņa problēma. Tu zini, ko dari un virzies uz pareizo mērķi. Jāraugās arī uz izdevīgumu un jārunā par peļņu: katram solim, katram „peles klikšķim” un katrai darba minūtei ir sava cena. Nedēļas nogali pavadi ar mīļoto cilvēku. Iespējams, izrunājami kādi svarīgi jautājumi.

DVĪŅI

Gribas paveikt vairāk, nekā fiziski var paspēt. Diena par īsu, nakts par garu. Vari pastrādāt arī ārpus noteiktā darba laika, bet atceries par atpūtu un raugies, lai ģimene neprotestē, ka esi pārāk maz ar viņiem kopā. Tos brīžus ne ar kādu pasaules naudu nav iespējams kompensēt. Cita starpā, runājot par naudu... Tu neesi rausējs, bet šonedēļ finanšu jautājums būs aktuāls. Jāgūst skaidrība, cik stabili ienākumi būs tuvākajā nākotnē, jo no tā atkarīgs sirdsmiers. Nedēļas nogalē sekmīgi saimniecības darbi, bet brīvajiem ļaudīm romantiski piedzīvojumi.

VĒZIS

Šonedēļ diezgan daudz pārdzīvojumu – jutīsi līdzi teju vai visiem pasaules grūtdieņiem un gribēsi uzklausīt, pažēlot, palīdzēt. Vari iesaistīties labdarības pasākumos un sniegt atbalstu, ja kādam ļoti nepieciešams, bet atceries, ka spēki un enerģija vajadzīga arī savām lietām. Profesionālajā jomā varbūt viss nebūs tik gludi kā tu vēlētos, un tas radīs satraukumu. Taču nedrīkst krist panikā, bet visas situācijas jārisina ar vēsu prātu. Lielisks laiks, lai iemācītos ko jaunu un praktiski noderīgu. Brīvdienās kopā ar saviem mīļajiem doties izbraucienā zeltainajā rudenī.

LAUVA

Dzīve traucas kā skrejritenis un daudz filozofēt vai zvilnēt atpūtas krēslā nav laika. Ir labas iespējas izcelties darbā, biznesā vai ar sabiedriskām aktivitātēm. Pievērs uzmanību naudas lietām: vai atalgojums adekvāts un vai bankas kontā ieripo salīgtā summa. Labāk neuzņemies papildus darba pienākumus, bet kamēr vēl saulīte silda, noorganizē brīvdabas pasākumu, prezentāciju, skolasbiedru salidojumu vai vienkārši atvasaras ballīti draugiem. Caur šādām publiskām aktivitātēm ir iespējas izveidot lietišķu sadarbību nākotnei, kā arī satikt kādu simpātiju.

JAUNAVA

Dažu brīdi gribas, lai dienas rit mierīgāk. Tev patīk, ja viss pēc plāna un sistēmas, bet patlaban ieceres un norunas var mainīties, rasties neparedzēti apstākļi un tas mazliet spēlēs uz nerviem. Un vēl arī tas, ka čaklam un atbildīgam cilvēkam daudz uzkrauj. Priekšnieki vai darījumu partneri var pat sākt uzskatīt, ka strādāt vairāk par citiem ir tavs pienākums... To pieļaut nevajag. Pašam var rasties noderīgas domas, kā pavairot ienākumus. Attiecībās svarīgs atbalsts, sapratne un kopīgs skatījums uz nākotni. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējama iepazīšanās.

SVARI

Nemierīga nedēļa, jo jārisina daudz dažādi jautājumi – gan darbā, gan sadzīvē. Viegli un labi sapratīsies ar cilvēkiem, taču vēlāk var izrādīties, ka esi pārlieku paļāvies uz citu solījumiem, godaprātu un atbildības sajūtu. Uzticies, bet... pārbaudi. Ja kļūsti pikts un vēlies pateikt visu, ko domā, tad vispirms labāk noskaiti līdz desmit. Tas attiecas gan uz darba vidi, gan privāto dzīvi. Miers ir vislabākais līdzeklis jebkuras situācijas risināšanā. Brīvdienās aizbrauc pie dabas vai satiecies ar draugiem, vajag atpūsties un līdzsvaroties.

SKORPIONS

Šonedēļ varoņdarbus neplāno, jo var sanākt tāda kā Donkihhota cīņa ar vējdzirnavām. It kā darbi sāk virzīties, bet tad pēkšņi sajūta, ka sprunguļi riteņos. Patlaban planētas tā sastājušās un tur neko nevar darīt. Vienkārši jānogaida. Lietderīgi laiku vari izmantot, mācoties ko noderīgu profesionālajā jomā. Brīvdienās mīļuprāt rūpēsies par savējiem, gatavosi brokastis, pusdienas, vakariņas. Brīvajiem cilvēkiem var aktualizēties attiecību tēma. Pārdomas par sirdslietām – vai viss ir tā, kā tu vēlētos? Iespējams, kaut kas ir jāmaina, jāpārdomā un jādara citādāk.

STRĒLNIEKS

Dienas uz priekšu traucas gaismas ātrumā, pienākumu gūzma, un dažu brīdi jūties kā Napoleons, kurš, kā leģendas vēsta, esot spējis darīt septiņus darbus vienlaikus. Lai nu kā ar tām leģendām, bet tev jābūt pirmajās rindās un jāreaģē ātri. Runā par peļņu un samaksu, jo labs laiks ienākumu palielināšanai. Trakajā skrējienā atceries arī par atpūtu – brīvdienās vēlams satikties ar draugiem, doties pārgājienā, makšķerēt, pievērsties sportiskām aktivitātēm. Sirdslietās emocijas dzirkstīs un dzīve uzdāvās iedvesmojošus mirkļus.

MEŽĀZIS

Labi orientēsies situācijās un spēsi dot vērtīgus padomus - iepriekšējā pieredze jāliek lietā. Šonedēļ svarīga finanšu tēma: it kā ir, it kā pietiek, tomēr prātā idejas, kā ienākumus palielināt. Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas un, iespējams, radīsies iespējas realizēt ieceres, kas ciparu bankas kontā padara lielāku. Darbu dunā, protams, nedrīkst aizmirst arī par atpūtu. Ja pastāv tāda iespēja, tad dodies ceļojumā. Vai vismaz brīvdienās kaut kur aizbrauc – izstaigāt gleznaini rudenīgās dabas takas, apskatīt vēsturiskas vietas, pamieloties kādā omulīgā krodziņā.

ŪDENSVĪRS

Rudens ir mācību laiks, kad prāts atveras jaunām zinībām un ir izslāpis pēc noderīgas informācijas. Nav svarīgi cik tev gadu, cik diplomu un kādas iemaņas apgūtas – vari meklēt seminārus, tālākizglītības iespējas vai pats brīvbrīžos sērfot internetā, atrodot ko noderīgu. Radīsies jaunas idejas, un tās būs visai ienesīgas, galvenais ar sadarbības partneriem vienoties par godīgu peļņas sadali. Brīvajā laikā būsi nemiera gars un - labā nozīmē - tramdīsi mājiniekus: jākārto, jāparemontē, jāatsvaidzina interjers. Pēc tam prieks visiem.

ZIVIS

Laipnās, sirsnīgās un empātiskās Zivis atkal savā ampluā: uzklausīsi citus, atbalstīsi, palīdzēsi... Tas būs ļoti svētīgi, un šoreiz vairāk nāks par labu tieši lietišķajās lietās. Tikai neuzņemies pārāk daudz vai runā par samaksu. Šonedēļ svarīga arī attiecību joma. Ja kaut kas nav pa prātam, neturi to sevī, bet no sirds izrunājies ar mīļoto. Neskaidras situācijas un neatrisinātas problēmas var radīt diskomfortu. Savukārt ar smaidu un šarmu iespējams atvērt daudzas durvis, arī tās, kas dzelžiem kaltas un trejdeviņām slēdzenēm aizslēgtas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu