VIDEO ⟩ Rīgas centrā BMW šoferis ar policijas uzlīmi logā konfliktē ar velosipēdistu. Situāciju skaidro policija (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Piektdien, 9. septembrī, Rīgā uz Marijas ielas noticis neliels incidents starp velosipēdistu un kādu BMW vadītāju. Negadījumam uzmanību piesaistīja uzlīme, kas atradusies mašīnas logā, - tā bija Valsts policijas uzlīme.

Velosipēdists portālam TVNET pastāstīja, ka incidents noticis šorīt ap plkst. 10. Viņš norādīja, ka pavisam netālu no tās vietas iepriekš cietis vēl kāds cilvēks - stāvošā automašīna atvēra durvis un velosipēdists tajās ietriecās. Viņš lauza atslēgas kaulu un guva vēl visādas skādes.

"Velojosla šorīt bija pilna ar automašīnām, bet tieši šis gadījums piesaistīja vislielāko uzmanību, jo logā bija Valsts policijas uzlīme un pēc tam viņi mani noķēra pāris kvartālus tālāk un brūķēja muti. Pats uzbrukuma sākums nav, jo vēl nebiju ieslēdzis kameru," stāsta velosipēdists.

TVNET sazinājās ar Valsts policiju, kas norādīja, ka BMW šoferis nav saistīts ar iestādi.

Pārbaudot informāciju, konstatēts, ka transportlīdzeklis nepieder policijas darbiniekam. Savukārt automašīnas logā redzamā uzlīme neataino oficiālu saistību ar Valsts policiju, tādas netiek dalītas.

Vienlaikus video redzamais notikums policijā ir reģistrēts un ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums tiks vērtēts administratīvā pārkāpuma procesā.

Video: Incidents Marijas ielā

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu