Izlēkt ar Bonda izpletni, kūku sagriezt ar zobenu. Mirkļi, kad karaliene mūs sasmīdināja

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: PA/Scanpix, TVNET kolāža

Karalienes Elizabetes II loma sabiedriskajā dzīvē bija stingri reglamentēta, un viņai bieži nācās saglabāt neitralitāti. Taču vēlākajos gados viņa mums sniedza ieskatu viņas brīnišķīgajā humora izjūtā. Lūk, reizes, kad karaliene mums lika pasmaidīt un pat smieties!

Jubilejas tējas ballīte ar Padingtona lāci

Foto: Reuters / Scanpix

Lielbritānijas karaliene Elizabete II, nevienam no viņas ģimenes pārstāvjiem nezinot, nofilmējusies jautrā video ar slaveno lācīti Padingtonu.  Karalienes Elizabetes II un lācēna Padingtona video pirmizrādi piedzīvojis platīna jubilejas svētku koncerta laikā. Šo amizanto filmiņu, kurā karaliene dzer tēju ar lācēnu un apspriež, kādas tostmaizītes abiem labāk tīk, karaliskās ģimenes pārstāvji redzēja pirmo reizi, un tas bijis pārsteigums no pašas karalienes. Kembridžas hercogu ģimenei šis pārsteigums sagādāja neviltotu prieku - karalienes mazmazbērni princis Džordžs un princese Šarlote ilgi nespēja noticēt faktam, ka viņu vecvecmāmiņa ir dzērusi tēju kopā ar slaveno Londonas lācēnu.  Īpaši jautrs ir brīdis, kurā monarhe un lācis ar sudraba karotēm sit pie porcelāna tējas krūzēm dziesmas “We Will Rock You” taktī, lai atklātu svinības.

Kad karaliene satika Džeimsu Bondu un izlēca ar izpletni

Foto: AFP/SCANPIX

2012. gada Londonas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā karaliene dramatiski iekļuva ar citas britu ikonas – Džeimsa Bonda – palīdzību. Režisora Denija Boila veidotajā sižetā pie karalienes Bakingemas pilī viesojās aktiera Daniela Kreiga tēlotais aģents 007. Abi kopā korgiju pavadībā devās devās uz helikopteru, no kura pēcāk karaliene vienkārši izlēca ar izpletni! 

Invictus Games saruna ar princi Hariju

2016. gadā karaliene parādījās vēl vienā videoklipā – šoreiz kopā ar savu mazdēlu princi Hariju, lai reklamētu Invictus Games. Pāris noskatījās video vēstījumu no bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas un pirmās lēdijas Mišelas Obamas, kuri izteica princim Harijam sportisku izaicinājumu. Karaliene smaidot saka: "Ak tiešām? Nu lūdzu."

Kūku griež ar zobenu

Foto: AFP/SCANPIX

Karaliene savas dzīves laikā ir griezusi daudzas kūkas, bet reiz svinīgi ar zobenu. Viņa izmēģināja neparasto metodi labdarības pasākumā Kornvolā. Kad brīvprātīgais viņai atgādināja, ka ir pieejams standarta nazis, karaliene ne acu nepamirkšķināja. "Es zinu, ka ir," viņa atcirta, turpinot rīkoties ar zobenu. "Šādi ir neparastāk."

Platīna jubilejas kūkas amizantā griešana

Foto: Reuters / Scanpix

Tuvojoties karalienes Elizabetes II platīna jubilejai, Sadringemas namā tika organizēta īpaša pieņemšana. Pasākuma galvenā vaininiece, griežot svinību kūku, izteica kādu joku, kas sasmīdināja visus klātesošos. Paņemot rokās sudraba nazi, karaliene pagriezās pret viesiem un teica: "Domāju, ka es varētu vienkārši iedurt tajā nazi. Pārējo varētu paveikt kāds cits." Ieraugot kūku, viņa arī pajokoja, ka kūkas kroņa dekors ir nepareizi novietots, tomēr vēlāk piebilda: "Viņi (prese) to var redzēt. Man nav nekas pretī, tam nav nozīmes... Es to droši varu izlasīt arī augšpēdus."

Foto ar Austrālijas hokejistēm

Foto: sociālie tīkli

2014. gadā divas Austrālijas hokejistes apstulba, ieraugot sava pašfoto fonā smaidošu karalieni Sadraudzības spēlēs Glāzgovā.

Džeida Teilore (pa kreisi) ievietoja attēlu vietnē Twitter ar komentāru: "Ahhh, karaliene sabombardēja mūsu pašbildi!" - un tvīts nekavējoties kļuva par hitu.

Kā bites lika sasmieties karalienei un Edinburgas princim

Foto: AP/Scanpix

Edinburgas hercogs kopā ar karalieni apmeklēja tūkstošiem oficiālu pasākumu. Taču kādu reizi bišu spiets izjauca normālo pasākuma norisi. Vindzoras pilī 2003. gadā bišu spiets iztraucēja militāro parādi.

Karaliskajam pārim tas likās smieklīgi, un to kamerā iemūžināja fotogrāfs Kriss Jangs. "Tas bija cilvēciski," viņš sacīja BBC. "Viņa ķiķināja kā maza meitene, un viņš arī smējās."

Karaliene un korgijs - abu attiecības

Viņas Majestāte priecājās par pavalstnieku darinātajām kartītēm un mākslas darbiem, kas glabājās Karaliskajā arhīvā. Taču kolekcijā ielūkojās arī viņas suns Kendija. 

Foto: Karaliene Elizabete II un viņas korgiji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu