Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti 12 ugunsgrēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti 12 ugunsgrēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar plkst.11.45 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Pils ielu Alūksnē, kur divstāvu sabiedriskas ēkas otrajā stāvā dega elektriskais sildītājs 0,01kvadrātmetra platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās septiņi cilvēki. Darbs notikuma vietā noslēdzās plkst.12.13.

Plkst.18.24 VUGD saņēma izsaukumu uz Raiņa bulvāri Rīgā, kur noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā bija notikusi vieglās automašīnas un trolejbusa sadursme. Ugunsdzēsēji glābēji no vieglās automašīnas atbrīvoja vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst.19.49 darbs notikuma vietā pabeigts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības vadi, tūjas, siena ruļļi, elektriskais sildītājs, dārza māja, angāra jumts, koka žogs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 41 izsaukumu - 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu