VIDEO ⟩ "Viņš skaļi kliedz, ka ļoti sāp!" Atklājas jauna informācija par divu cilvēku notriekšanu Pļavniekos (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pļavnieku iedzīvotāji ikdienā vilcinās šķērsot Lubānas ielas gājēju pāreju, jo nereti autovadītāji pirms "guļošā policista" neapstājas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Otrdienas, 13. septembra, vakarā, netālu no Pļavnieku kapiem, kāda BMW šofere nepaspēja laikus apturēt savu transportlīdzekli un notrieca divus cilvēkus, kas šķērsoja ielu pa gājēju pāreju. Kāds automašīnas vadītājs tobrīd brauca garām negadījuma vietai un paspēja informēt policijas patruļu, kas atradās netālu.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Guntis Bērziņš stāsta, ka, ierodoties notikuma vietā, viena persona gulēja pie gājēju pārejas, otra – pārdesmit metrus tālāk asins peļķē. Vienai pārsista galva, otrai kāja.

"Lūdzu, palīdziet, lūdzu, manam draugam! Uz gājēju pārejas visi apstājās, bet tas BMW nemaz nebremzēja! Kā brauca, tā arī aizbrauca!" atskanēja kliedzieni.

Četru bērnu māte pa savu virtuves logu redzēja neuzmanīgās vadītājas rīcības sekas. Cilvēks, kas uz pārejas gulēja "asins peļķē", esot zaudējis samaņu, saka liecinieki, bet otrs cietušais sauca pēc palīdzības.

Aculieciniece stāsta, ka viens no notriektajiem cilvēkiem aiz kokiem nebija redzams, varēja redzēt vien reanimācijas mašīnu, bet otrs gulēja 30-40 metrus tālāk un skaļi kliedza. Reanimācija mēģināja ar speciālu tehniku viņu pacelt, cietušais esot ļoti stipri kliedzis.

Automašīnas vadītāja neatstāja notikuma vietu un gaidīja norādes no likuma sargiem. Sievietei 62 gadi, pati bija ļoti satraukusies.

Mediķu brigāde nogādāja cietušos gājējus slimnīcā. Abiem priekšā grūts atveseļošanās periods.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu