VIDEO ⟩ Pēc sadursmes Rīgas centrā automašīna ietriecas veikala durvīs

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@breakinglv

Piektdienas, 16. septembra, rītā notika divu automašīnu sadursme, pēc kuras viens no spēkratiem uzbrauca uz ietves un ietriecās kāda veikala ieejā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Negadījums notika ap plkst. 7. Valmieras un Matīsa ielu krustojumā un radīja galvassāpes pārējiem satiksmes dalībniekiem vēl vairākas stundas, kamēr abi spēkrati no ceļa tika aizvākti ar evakuatoru.

Spēkrati tikuši pie pamatīgiem bojājumiem, jo "Alfa Romeo" pēc sadursmes iestūrēja ēkas sienā.

Ēkas īpašniece norādīja: "Es atbraucu no Jūrmalas, tur dzīvoju, tā ir mūsu māja. Mums piezvanīja sētnieks, pastāstīja, ka te kaut kas noticis. Lūk, tādi nieki. Atsūtīja bildes. Atbraucu uz šejieni paskatīties. Nav smieklīgi, protams, tagad sāksim kaut ko darīt. Mēs jau remontstrādniekiem piezvanījām, būs drīz klāt. Tāpēc es nesaprotu, kā tas viss notika. Nezinu. Runā, ka viņš ir vainīgs."

Par notikušo Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu, tiks skaidroti precīzi negadījuma apstākļi, tāpat Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67086687 vai 110.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu