VIDEO Autostāvvietu kari Rīgas centrā. Kāds iedzīvotājs ar superlīmi pie auto vējstikliem līmē draudu zīmītes (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Automašīnas stāvvietā
Automašīnas stāvvietā Foto: Publicitātes foto

"Autostāvvietu kari" pie daudzdzīvokļu mājām nav nekāds retums – iedzīvotāji mēdz caurdurt spēkratu riepas vai uz vējstikliem atstāj nepatīkamas zīmītes, taču Rīgas centrā, Ausekļa ielā, kāds vietējais svešu šoferu atbaidīšanai ņēmis talkā superlīmi, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Labvēļa", kā cilvēks pats sevi ironiski nodēvējis, vēstījumu Kristīne tagad var lasīt pat braucot. A4 formāta draudu zīmīte uz sievietes BMW vējstikla ar superlīmi pielīmēta tieši vadītāja pusē, un tās paliekas traucē redzamībai. Kristīne savu automašīnu Ausekļa ielā 2 novietoja ceturtdienas vakarā, un naktī vairākus stāvvietā atstātos spēkratus kāds vietējais bija apstrādājis ar superlīmi.

Kristīne, kas sašutusi par bojāto automašīnu, stāsta, ka vējstiklu nav iespējams notīrīt, uz tā ir līmes paliekas un vējstikls ir bojāts. "Auto attiecīgajā vietā nenovietoju pirmo reizi, autostāvvieta paredzēta visiem," viņa stāsta.

Lapiņā norādīts, ka autostāvvieta izveidota par Ausekļa ielas 2 iedzīvotāju līdzekļiem, ka pirms daudziem gadiem mājas iedzīvotāji stāvvietas labiekārtošanā it kā ieguldījuši 3000 latu. Raidījums sazinājās ar nama apsaimniekotāju, lai noskaidrotu viņa domas. Ja mājas iedzīvotāji stāvvietu nevēlas dalīt ar citiem, nepieciešams to darīt zināmu arī pārējiem autobraucējiem.

Likumsargi adresi ir apsekojuši, un patlaban policijā jau griezušies trīs sabojātu vējstiklu īpašnieki. Pie mājas ir uzstādītas arī videonovērošanas kameras. To ieraksti arī nonāks policistu rokās.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu