“Laiks iemīlēties” Leonīds krīt panikā par skaisto Sanitu līdzās. Vai dzirkstošais un čats ar draugu līdzēs?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pašmāju iepazīšanās šovā “Laiks iemīlēties”, kurā pārīši sāk kopdzīvi uz līdzenas vietas, dalībnieku Laines un Deivida vietā iesaistījies jauns pārītis - Leonīds un Sanita. Vīrietis tik ļoti satraucās par sev blakus esošo skaistuli, ka nezinājis, kur likties, un lūdzis draugiem padomu...

Septembra vidū pie kanāla TV3 skatītājiem devās pašmāju iepazīšanās šovs “Laiks iemīlēties”, kura pirmajā sērijā kopdzīvi sāka jūras spēku karavīrs Deivids un skolotāja Laine. Nākamajā dienā bija jāpaziņo lēmums, vai viņi iepazīšanos vēlas turpināt. Laine atzina, ka ar Deividu ir par ko runāt, taču “kaut kas nav līdz galam”. Arī Deivids sprieda, ka abi ir pārāk atšķirīgi cilvēki, tādēļ iepazīšanos nolēma neturpināt.

Leonīds un Sanita
Leonīds un Sanita Foto: Ekrānšāviņš no video

Tomēr dzīvoklis nevarēja palikt tukšs, un pāra vietā tajā ievācās jauns pāris: 53 gadus vecais pārdevējs Leonīds no Rīgas un Sanita, kura darbojas sporta organizācijā.

Sanitai ir divi pieauguši bērni – meita un dēls, bet Leonīds pēc šķiršanās no sievas dzīvo kopā ar saviem diviem dēliem. 

Skaties, kā pagāja abu tikšanās, kuras laikā Leonīds bija ļoti satraucies, uzskatot, ka Sanita ir pārāk smalka un daiļa viņam. Lai remdētu uztraukumu, talkā nāca grādīgie dzērieni. Vai pāris pa nakti gulēja kopā? 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu