Kāpēc Sofija izlēma par "čūskas mēli"? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/sofija_valtere777

Tetovētāja Sofija Valtere-Juščenko ir viena no divdesmit latvietēm, kura ikdienā dzīvo ar sašķeltu jeb tā saukto "čūskas mēli". Kāpēc viņa šo manipulāciju veikusi ar sevi?

"Latvijā es neesmu pirmā sieviete, kas ir uztaisījusi sašķēltu mēli (tounge split)."

 Kāpēc tu to darīji?

"Tāpēc, ka es to gribēju! Man patika, kā izskatās kādam citam. Kad pirmo reizi to ieraudzīju vienam rokgrupas izpildītājam, man bija sešpadsmit gadu. Tad nodomāju - woow, tā arī var?" raidījumā "Zilonis studijā" stāsta Sofija.  

Latvijā šādas manipulācijas nedara. "Kad interesējos Latvijā pie plastikas ķirurgiem, daudzi nezināja, kā to darīt. Man vienkārši paskaidroja par iespējamām blakusparādībām, piemēram, tūska, nespēja sajust garšas, ilgstoši nāksies kopt, arī ēšanas problēmas var būt kādu laiku. Bet operācijas veic Šveicē, Spānijā, Francijā un Meksikā, kur šis trends ir ļoti izplatīts un nāk jau no senču maju kultūras," stāsta tetovētāja. 

Sofija mēles pārveidi veica Šveicē par 800 eiro.

Visvairāk uzmanību esot pievērsuši vīrieši, izsakot seksistiskus komentārus divu mēļu īpašniecei. Ikdienā Sofija satiek daudzus, jo strādā par tetovētāju. Viņa dalās ar pieredzi, kā cilvēki reaģējuši uz viņas pārvērtībām: 

"Vīrieši bieži prasa, lai es nolaizu vaigu vai iedodu buču, lai noskaidrotu, kā tas ir."

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu