Latvijā darbību uzsāks automašīnu abonēšanas platforma "MyBee"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Automašīnu abonēšanas platforma "MyBee" plāno paplašināt savu pakalpojumu sniegšanu un sākt darbību Latvijā. "MyBee" pārvalda starptautiskā uzņēmumu grupa "Modus Group", kurai pieder arī Latvijā labi pazīstamais "CityBee".

Šāda alternatīva automašīnas iegādei vai līzingam rada ievērojamu potenciālu visā Eiropā – arvien vairāk patērētāju novērtē šādu pieeju no finansiālā viedokļa. "MyBee" jau ir pieejams Lietuvā un Igaunijā, savukārt Latvijas tirgū uzņēmuma pakalpojumi būs pieejami nākamā gada sākumā.

"MyBee" ir pilnībā digitāls automašīnu abonementu sniedzējs – tas ir jauns veids, kā klientiem tikt pie automobiļa, ļaujot to abonēt lietotnē un lietot tajā pašā dienā bez dokumentu kārtošanas vai ilgtermiņa saistībām. "MyBee" mērķis ir nodrošināt pēc iespējas lielāku vienkāršību ar aizvien straujāku sabiedrības dzīvesveidu, kas novērtē elastīgus risinājumus.

Ievērojami pieaug pieprasījums pēc īstermiņa un īpaši ilgtermiņa automobiļu nomas, jo strauji mainās iedzīvotāju attieksme un gaidas attiecībā uz mobilitāti. Automašīnu koplietošanas risinājums "CityBee" ir Baltijā labi pazīstams transportlīdzekļu koplietošanas zīmols, un klienti jau ir iepazinušies ar tā darbību un šī pakalpojuma sniegtajām priekšrocībām.

"Mūsu klienti Lietuvā un Igaunijā automobiļu abonēšanas pakalpojumu novērtē tā vienkāršības, elastības un ātruma dēļ. Pēc automašīnas rezervēšanas klients to var saņemt un sākt lietot jau tajā pašā dienā – bez bankas pakalpojumu vai drukāta līguma nepieciešamības. Klienti Latvijā jau ir iepazinušies ar mūsu saistīto zīmolu "CityBee" un tā sniegtajām priekšrocībām.

Līdz ar jaunā pakalpojuma pieejamību arī Latvijas iedzīvotājiem, mēs nodrošināsim vienotu šī pakalpojuma pieejamību visā Baltijas valstu reģionā.

Pateicoties "CityBee" automašīnu koplietošanas priekšrocībām un unikālajam "MyBee" konceptam, visu Baltijas valstu iedzīvotājiem būs iespēja izmantot modernākos transporta pakalpojumu un dzīvot ilgtspējīgāk, palielinot ikdienas pārvietošanās komforta līmeni," norāda "MyBee" izpilddirektors Luks Jurkšaits.

"MyBee" izpilddirektors piebilst: "Ieejot jaunajā tirgū, mēs meklējam "MyBee" vadītāju šajā valstī, kas ir gatavs nodrošināt uzņēmuma pakalpojumu izveidi un turpmāko paplašināšanos Latvijā."

"CityBee" un "MyBee" ir daļa no "Modus Mobility" saimes, kas ir apņēmusies veidot mobilitātes risinājumus, kas cilvēku ikdienu padara pēc iespējas elastīgāku, savukārt pilsētas tīrākas un vienlaikus paātrina virzību uz klimata krīzes negatīvo seku palēnināšanu. Automašīnu koplietošanas vai automobiļu abonēšanas pakalpojums palīdz ietaupīt vienas mājsaimniecības budžetu, turklāt tas ir ilgtspējīgāks transporta risinājums ietekmes uz vidi ziņā.

"MyBee" autoparku veido jaunākie vairāku zīmolu automašīnu modeļi, un tie atbilst katra tirgus īpašajām vajadzībām. Autoparks nemitīgi palielinās un šobrīd to veido vairāk nekā 900 transportlīdzekļi – līdz gada beigām ir plānots to turpināt paaugstināt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu