VIDEO "Sēnes aizlidoja pa gaisu!" Garkalnē uz šosejas notriec sirmgalvi (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāds vairāk nekā 70 gadus vecs vīrietis trešdienas, 28. septembra, rītu pavadīja Garkalnes apkaimē, lasot sēnes. Seniors ar sēņu pilnu grozu uzkāpa uz sava elektriskā divriteņa un devās mājās, braucot gar Siguldas šosejas malu, taču šķērsot ieskrējiena joslu viņam neizdevās un vīrietis nonāca slimnīcā, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Volkswagen" vadītājs Aleksandrs stāsta, ka vīrietis braucis pa saliņu, un Aleksandrs jau sāka bremzēt, pietuvojoties attiecīgajai malai. Taču tad elektriskā divriteņa vadītājs, iespējams, lai ātrāk tiktu pāri šosejai, vienkārši metās virsū Aleksandra auto.

Aleksandrs stāsta, ka pēc notikušā ātri apstājies, steidzies pie cietušā. Piestāja arī garāmbraucošs zemessargs un palīdzēja. Aleksandrs sazvanījis mediķus. Cietušajam bijusi mazliet traumēta galva, kā arī viņš sūdzējās par sāpēm ribās.

Pensionārs, visticamāk, atgriezās mājās no sēņošanas Garkalnes mežos. Viņam rokā bija pīts groziņš, pilns ar meža veltēm, kas pēc sitiena aizlidoja pa gaisu. Aleksandrs sagaidīja cietušā vīrieša ģimenes locekļus, kas savāca gan sadauzīto divriteni, gan saplēsto sēņu groziņu.

Pensionāra dēls esot stāstījis, ka notriektais seniors ir tajā vecumā, kad ar auto nevar braukt un nespēj arī iziet medicīnisko pārbaudi, kur nu vēl braukt uz divriteņu spēkrata, neizpratnē ir Aleksandrs, kurš uzskata – to vajadzējis kategoriski liegt.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests ziņo, ka pensionāra dzīvībai briesmas vairs nedraud.

“Palīdzība sniegta vienam cietušajam, guvis vairāku ķermeņa daļu ievainojumus, stabilā stāvoklī nogādāts ārstniecības iestādē,” informē NMPD pārstāve Inga Vītola.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu