Ar ko iesāksies oktobris? Prognoze visām horoskopa zīmēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 5. līdz 9. oktobrim.

AUNS

Ieklausies kolēģu vai biznesa partneru viedokļos, tajos vērtīgi domu un ideju graudi. Var jau lepnā vientulībā darīt savu darāmo, taču lielāks spēks un labāki rezultāti, ja strādāsi komandā. Ja esošā situācija neapmierina, tad ir vērts ieskatīties sludinājumu portālos vai sūtīt savu CV, pretendējot uz augstāku amatu. Pavisam negaidot var rasties jauni peļņas varianti. Nedēļas nogalē sarīko pikniku vai izbraucienu kopā ar draugiem – jautras izklaides, saturīgas sarunas un lieliska sajūta, ka līdzās ir cilvēki, kas saprot tevi no pus vārda.

VĒRSIS

Tev patīk, ja viss notiek mierīgi un pēc iepriekš strikti noteikta plāna, taču dzīve ievieš savas korekcijas. Ko darīt? Ļauties. Nost ar konservatīvismu, lai dzīvo radoši ideju virpuļi! Ir iespējas palielināt ienākumus, tikai viss jāatrunā juridiski korektos līgumos. Vari pieteikt savu kandidatūru augstākam amatam, pievērsties biznesa attīstīšanai, meklēt domubiedrus vai sponsorus. Pēc tādas spraigas darba nedēļas brīvdienās vēlama rāma atpūta. Aizbrauc pie dabas, palūko vai mežā sēnes vai purvā dzērvenes. Vari arī dodies nesteidzīgā pastaigā pa dabas takām.

DVĪŅI

Dzīvei jābūt spraigai un krāsainai! Tas ir viens no Dvīņu dzīves vadmotīviem. Tev ir daudz ideju, un enerģija mutuļo, tāpēc atrast domubiedrus un ar cilvēkiem saprasties ir viegli. Kāds varbūt iesaistīsies vai pats sāks labdarības akciju, lai palīdzētu senioriem, ielu bērniem, kara bēgļiem vai patversmes dzīvniekiem. Kāds palīdzēs radiem, draugiem, kolēģiem. Zini, ka sirds siltums un labie darbi parasti atgriežas dubultā. Profesionālajā jomā var nākt pārmaiņas un iespējas paplašināt spēles laukumu. Nedēļas nogalē kopā ar savējiem piedalies kādā aktīvā pasākumā, piemēram: attēlu medībās, "Geocaching" slēpņošanas spēlē vai orientēšanās sacensībās.

VĒZIS

Rudens ir klāt, un prāts mazliet nemierīgs, jo atklāsies, ka vēl jāpaveic vairāki svarīgi mājas darbi: kādam jumts jālabo, kādam logi jāmaina, kāds sapratīs, ka vēl vajag piepildīt ledusskapja saldētavu ar dabas veltēm un pagrabu ar marinējumiem. Saimniecības lietas būs pat svarīgākas par darba vai biznesa pienākumiem. Varbūt kaut ko no darāmā vari deleģēt kolēģiem, jo pats vienmēr esi bijis atsaucīgs un izpalīdzīgs. Profesionālajās lietās gan iespējamas dažādas peripetijas – pienākumu maiņa vai emocionālas domstarpības.

LAUVA

Darbā vai biznesā būsi autoritāte. Tev ir pieredze un zināšanas, taču dzīve un tehnoloģijas steidz platiem soļiem uz priekšu. Pēkšņi var nākt atskārsme, ka jāsēžas skolas solā. Piesakies kursos, skaties semināru tiešsaistē, atrodi to, kas šobrīd visvairāk nepieciešams, lai strādātu ražīgāk un dotos pretī panākumiem. Pēc tam varēsi zināšanās dalīties arī ar kolēģiem. Privātajā dzīvē attiecību stiprināšanas laiks. Ģimenes cilvēki atkal no jauna novērtēs stiprā pleca sajūtu līdzās, bet brīvajiem ļaudīm iespējas satikt kādu, kurš arī vēlas nopietnas attiecības.

JAUNAVA

Šonedēļ svarīga komunikācijas tēma un prasme sarunāties. Neļauj, lai vārdi steidzas pa priekšu domām. Citādi ātrumā pateiksit ko skarbu, un tas nekādi nenāks par labu sadarbībai. Kolēģi var apvainoties, biznesa partneri izdarīt aplamus secinājumus. Un – izteiktu vārdu atpakaļ nepaņemsi. Taču kopumā darba lietas uz priekšu virzīsies raiti, vari pat uzņemties kādus papildus pienākumus vai iesaistīties jaunos projektos. Nedēļas nogalē apmeklē kultūras pasākumus, rudens gadatirgu vai dodies jautrā draugu kompānijā uz krodziņu.

SVARI

Profesionālajā jomā labs uzrāviens – būsi noskaņots enerģiskai rīcībai, prātā dažādas idejas un skaidri mērķi. Šoreiz nebūs taisnība tiem, kas apgalvo: "Svari svārstīgi, grūti izlemt, grūti rīkoties..." Pierādīsi pilnīgi pretējo. Brīvajā laikā daudz pienākumu mājās, ar kuriem tāpat sekmīgi tiksi galā – vienalga vai telpas jāuzkopj vai skurstenis jātīra. Tāda sajūta, ka zini un proti teju vai visu. Svarīga arī attiecību tēma. Ja tev ir otrā pusīte, abi sapratīsiet, ka varat viens uz otru paļauties par visiem simts procentiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā būs situācijas, kas ļoti kaitinās, jo nesakritīs ar tavu redzējumu. Nejaucies kolēģu kompetencē, tā tikai izcelsies strīdi un nevajadzīgi uzbangos emocijas. Paveic savus pienākumus pēc labākās sirdsapziņas un viss būs kārtībā. Vari arī meklēt domubiedrus jauniem projektiem, ja šķiet, ka esošajā darbā iestājusies rutīna. Viena galva gudra, divas vēl gudrākas, bet tad vajadzēs prast sadarboties un arī pieņemt kādu kompromisu. Dūmakainos rudens vakaros sirds ilgosies pēc romantiskām noskaņām. Rudenim ir savs šarms un savas mīlestības nokrāsas.

STRĒLNIEKS

Nav miera, nav miera... Ja arī dažu rītu gribēsi paslinkot, ilgāk pagulēt un darbiem pieslēgties vēlāk, tā nenotiks. Modinātājs nezvanīs, toties zvanīs kolēģi, priekšnieki, darījumu partneri. "Kāpēc viņiem jau tik agrā rīta stundā nav miera?" Strēlnieks pukosies, taču ar steigu aus kājas, lai dotos tur, kur pienākumi sauc. Darbā labas iespējas nopelnīt vai tikt pie kādiem bonusiem. Turklāt komunikācija ar darījumu partneriem vai klientiem var pāraugt privātos kontaktos. Attiecību tēmā iespējamas peripetijas, taču tu situāciju noregulēsi itin veikli.

MEŽĀZIS

Pārdomu un jaunu ideju laiks. Patlaban ļoti svarīgs arī pašnovērtējums. Turi staltu stāju un augstu paceltu galvu, jo esi zinošs un čakls. Te gan ir savi plusi un savi mīnusi. Ņemot vērā tavu profesionalitāti, priekšniecība vai kolēģi var mēģināt uzkraut tev papildus pienākumus. Un tad izlikties, ka viss ir vislabākajā kārtībā... Nekautrējies runāt par atalgojumu vai kādiem papildus bonusiem. Vai meklē jaunas iespējas ar saviem spēles nosacījumiem. Nedēļas nogalē interesanti piedzīvojumi sirdslietās, tāds kā krāsainu rudens lapu virpulis.

ŪDENSVĪRS

Tavas idejas par peļņu un jauniem ienākumu avotiem izrādīsies dzīvotspējīgas. Patlaban profesionālā jomā veiksmīgs laiks: gan jaunām darba iespējām, gan karjerai. Brīžos, kad māc šaubas, liela nozīme draugu viedokļiem un atbalstam. Būtiski, lai kāds palīdz izdomāt, kā ieceres realizēt un vēlreiz pasaka iedvesmojošos vārdus: "Tu to vari!" Brīvajā laikā svarīga attiecību tēma. Brīvajiem ļaudīm simpātiju dzirkstelītes, bet pāriem pārliecība, ka līdzās cilvēks, uz kuru var paļauties. Lai izvēdinātu galvu un smeltos spēku nākamajam darba cēlienam, vēlams nedēļas nogalē kaut kur aizbraukt.

ZIVIS

Cilvēka prātam nav robežu un patlaban tavs domu lidojums ir augsts un tāls. Ja kāds neizprot tavas oriģinālās idejas, necenties pārliecināt un neapvainojies. Vienkārši jāmeklē citi sadarbības partneri, jāmaina darbs vai jāveido savs bizness. Bet kamēr nekas lietišķajā jomā nemainās, atceries, ka būt labam ir jauki, bet papildus pienākumi prasa papildus samaksu. Brīvdienās saposies un izej sabiedrībā – apmeklēt kādu pasākumu vai koncertu. Ja atverot skapi gribas iesaukties, ka nepavisam nav ko vilkt mugurā, tad dodies atjaunot garderobi, jo labs laiks skaistiem pirkumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu