VIDEO Ķengaragā vīrietis sadusmojas un ar akmeni izdemolē pats savu auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Neveiksmīga automašīnas pārdošana kādam vīrietim pamatīgi sabojāja garastāvokli – nesavaldījis dusmas, "Audi" īpašnieks paņēma akmeni un sāka dauzīt transportlīdzeklim stiklus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Piektdien, 30. septembrī, ap plkst. 9 Ikšķiles ielā sākās tracis. Kaimiņi pa logiem redzēja, ka kāds vīrietis zaļā jakā ar akmeņiem dauza automašīnas stiklus. Neviens no lieciniekiem gan neuzdrošinājās iziet uz ielas un noskaidrot trača iemeslu. 

Kaimiņi gaidīja, kad ieradīsies policija, bet tikmēr fiksēja notiekošo ar telefonu videokamerām.

Vīrietis, kurš auto sabojāja, stāsta, ka tā ir viņa automašīna un bojājumu tai viņš nodarīja afekta stāvoklī, atvainojas kaimiņiem.

Uzreiz pēc īsā komentāra sniegšanas automašīnas īpašnieks aizgāja tālāk pa Ikšķiles ielu. Pāris minūtes vēlāk ieradās policija, lai noskaidrotu situāciju.

Likumsargi ilgi neuzkavējās un zaļajā jakā tērpto vīrieti nemaz nesastapa. Tikmēr nepatīkamo ainu vēroja ieinteresēti jaunpienācēji un iztaujāja policistus par notikušo.

Oficiāli neapstiprināta, bet droša informācija vēsta, ka dusmu uzplūds radies neveiksmīga darījuma dēļ. Proti, vīrietis kopā ar paziņu nakti pavadīja, lietojot alkoholu, līdz viens no viņiem izlēma otram pārdot savu automašīnu.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu