VIDEO ⟩ Traģiskais negadījums Mārupē - gājēju sabrauc trīs auto, viens no tiem pamet notikuma vietu (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Red2000 Creative/Shutterstock

Traģisks negadījums svētdienas vakarā noticis Mārupē - kādam vīrietim pāri pārbraukušas trīs automašīnas, un viena no tām no negadījuma vietas aizbraukusi, nesagaidot policiju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Plkst. 19.30 Mārupē, Daugavas ielā, 42 gadus vecu vīrieti, kas atradās uz ceļa, notrieca "Land Rover" un tam pretim braucošais "Škoda" spēkrats, kā arī, nespējot tik ātri piebremzēt un reaģēt uz priekšā notiekošo, cilvēkam uzbrauca arī aizmugurē esošā automašīna "Volkswagen". Notikuma vietā veidojās sastrēgums un notiekošo uz ceļa vēroja vairāki aculiecinieki.

Ikvienam gājējam, īpaši tiem, kas iet gar šoseju, nepieciešams lietot atstarotājus, uzsver policija. Vislabāk uzģērbt atstarojošu vesti.

Pašreizējā policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka gājējs nebija izmantojis atstarojošus elementus. Par notikušo Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu un skaidro negadījuma apstākļus.

Likumsargi lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, kā arī "Volkswagen" spēkrata vadītāju, kas no notikuma vietas aizbrauca pirms likumsargu ierašanās, zvanot pa tālruni: 67086659 vai 110.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu