Aizdomās par dzimumnoziegumu pret nepilngadīgajiem aiztur Carnikavas pamatskolas skolotāju

CopyLinkedIn Draugiem X
Klases telpa. Ilustratīvs attēls.
Klases telpa. Ilustratīvs attēls. Foto: Arturs Kārkliņš/LETA

Aizdomās par dzimumnoziegumu pret nepilngadīgajiem Valsts policija (VP) aizturējusi Carnikavas pamatskolas skolotāju, kuram kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums, vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

Carnikavas pamatskolas direktors Raivis Pauls uzsver, ka šādiem cilvēkiem nav vietas skolā, un uzteic bērnus par drosmi vērsties pēc palīdzības.

VP LTV apstiprināja, ka 2.oktobrī pedagogam piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums, bet plašākus komentārus policija pagaidām izmeklēšanas sākumposmā sniegt atsakās.

Policijā vērsās skolas direktors pēc tam, kad saņēmis anonīmu e-pasta vēstuli par skolotāja darbībām.

"Izmeklēšanas gaitā policisti ir guvuši apstiprinājumu vai apliecinājumu aizdomām. Viņam ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums - līdz tiesai," saka Pauls.

Šis nav pirmais gads, kad gados jaunais skolotājs strādā skolā. Līdz šim par viņu saņemtas sūdzības saistībā ar mācību stundu kvalitāti. Direktors aicina audzēkņus neklusēt, ja pedagogs vēl kādam ir darījis pāri.

"Nevienam bērnam nav jājūtas apdraudētam skolā. Gribētos ticēt, ka nebūs daudz epizožu. No otras puses, arī gribas, ja ir epizodes, lai bērni nekautrējas runāt," norāda skolas direktors.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu