Krāšņākie skaistuma svētki Baltijā – izstāde “Baltic Beauty 2022”

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Jaunākie skaistumkopšanas produkti, procedūras un pakalpojumi, aizraujoši vizāžistu, bārddziņu, frizieru, spa meistaru un nagu speciālistu konkursi, paraugdemonstrējumi un profesionāļu konsultācijas – to visu no 14. līdz 16. oktobrim varēs izbaudīt gada košākajā skaistuma industrijas pasākumā − izstādē “Baltic Beauty 2022” Ķīpsalā!

“Skaistumkopšanā aizvien pieaug pieprasījums pēc dabiskām izejvielām, kas atspoguļojas arī daudzos “Baltic Beauty” dalībnieku piedāvājumos. Izmantojiet iespēju izmēģināt jaunos produktus un pakalpojumus, konsultēties ar speciālistiem, lai noskaidrotu sev piemērotāko skaistuma formulu, bet profesionāļi gūtu jaunas zināšanas konferencēs, semināros un meistarklasēs,” norāda “Baltic Beauty” vadītāja Kristīne Čerņavska.

Foto: Publicitātes foto

Visjaunākos un inovatīvākos plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus izstādes “Baltic Beauty” hallēs “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” prezentēs vairāk nekā 240 uzņēmumu no 15 pasaules valstīm. Izstādē ko noderīgu sev atradīs ikviens – gan nozares profesionāļi, kas vēlas turēt “roku uz pulsa” un būt lietas kursā par visu jauno, gan interesenti, kas varēs iepazīt, izmēģināt jaunākos produktus un pakalpojumus, izdevīgi iepirkties un saņemt speciālistu konsultācijas.

Daudzveidīgu skaistumkopšanas klīniku pakalpojumu klāstu, dažādas aparāttehnoloģijas, gan profesionālās, gan lietošanai mājās paredzētās, aktuālākos kosmētikas produktus no sejas kopšanas līdz permanentajam grimam, no skropstu un nagu pieaudzēšanas līdz jaunākajām aparātprocedūrām varēs iepazīt hallē “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule”.

Savukārt hallē “Matu skaistuma pasaule” varēs atrast ne vien matu kosmētiku, profesionālos instrumentus, aksesuārus un aprīkojumu frizētavu saloniem, bet arī konsultēties ar profesionāliem frizieriem un vērot pasaules klases meistaru paraugdemonstrējumus. Turpat rotaslietu un aksesuāru sadaļā “Rotaslietu pasaule” apmeklētājiem savus radošos darinājumus piedāvās rotaslietu meistari.

Nozīmīgs izstādes “Baltic Beauty 2022” papildinājums ir plašā pasākumu programma, kas profesionāļiem sniedz iespēju iegūt jaunas zināšanas un kaldināt savu meistarību, bet apmeklētājiem – baudīt konkursu atmosfēru un rast iedvesmu. Šogad “Baltic Beauty 2022” notiks trīs konferences, forums, septiņas meistarklases, tostarp arī Natālijas Naidas (Ukraina) meikapa seminārs un meistarklase “Krāsa. Forma. Faktūra”, un 37 profesionālie konkursi!

Foto: Publicitātes foto

Starptautiskais frizieru festivāls

Visās trīs izstādes dienās norisināsies arī International Hairstyling Festival, kurā būs gan semināri un izcilu frizieru meistarklases, arī WAHL Artistic Team trenera, praktizējošā meistara Enesa Dogana (Vācija) meistarklase par moderniem 2023. gada sieviešu, vīriešu griezumiem, gan arī konkursi. Frizieri demonstrēs savu meistarību un modes redzējumu, radot modernus matu griezumus, krāsojumus un frizūras, izsmalcinātus matu sakārtojumus līgavām un līgavaiņiem, fantāzijas frizūras, un, protams, pārsteigs ar neiedomājamiem tēliem.

Pirmoreiz notiks Matu pinumu festivāls

Latvijā ar katru gadu aizvien lielāku popularitāti gūst dažādi matu pinumi sievietēm, bērniem un arī vīriešiem. Tāpēc 14. oktobrī “Baltic Beauty” norisināsies Matu pinumu festivāls, kurā notiks vairāki semināri. Ikviena sieviete ar meitu vai citu modeli, kas vēlas iemācīties dažādas afrikāņu bizīšu pīšanas tehnikas un gūt zināšanas par materiālu izmantošanu to pīšanā, var pieteikties semināriem.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Noskaidros labākos meikapa meistarus

16. oktobrī norisināsies divi aizraujoši konkursi, kuros spēkiem mērosies esošie un topošie vizāžisti un stilisti. Konkursā “Kreatīvais meikaps” 65 minūšu laikā ir jāizveido kreatīvs tēls, izmantojot oriģinālus un interesantus meikapa risinājumus, savukārt konkursā ““Paese” color smoky eayes” kokursantu uzdevums būs izveidot mūsdienīgu un gaumīgu vakara meikapu ar dekoratīvās kosmētikas "Paese" izsniegtajiem produktiem. Konkursu nolikums un pieteikšanās.

Konference kosmētiķiem un kosmetologiem

Aktuālākais izejvielu un konservantu piedāvājumā, jaunākās tendences aktīvo vielu jomā, mīti un patiesība par cilmes šūnām – par šiem un daudziem citiem jautājumiem varēs uzzināt konferencē “Skaistuma industrija: no produktu inovācijām uz nākotnes tirgus maiņu”, ko rīko Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācija un “GMT Beauty Trade”. Pieteikšanās konferencei mājaslapā.

Konference par omega 3 taukskābju nozīmi

Kāda ir omega taukskābju nozīme bioķīmiskajos procesos, kāda ir taukskābju nozīme sievietes veselībā un omega 3 taukskābēm uzturā – uz šiem un vēl daudziem citiem aktuāliem jautājumiem par vitamīniem 14. oktobrī izstādē diskutēs Latvijas Ārstu biedrības starpdisciplinārajā konferencē “Omega 3 taukskābju nozīme veselības veicināšanā”. Reģistrēšanās konferencei.

Foto: Publicitātes foto

Wellness forums

Hronisks stress, darbs ar elpošanu, mīti un realitāte par veselīgu uzturu, krāsu terapija, preventīvā medicīna kā jaunā medicīniskā paradigma – par to diskutēs Latvijas Spa & wellness federācijas un masāžas un jogas skolas “SPA School” kopīgi organizētajā forumā “Komplementāra terapija skaistumkopšanas industrijā. Metodes, iespējas, rezultāti”. Forums norisināsies 16. oktobrī.

Konkursi rudmatainajiem, garo matu īpašniecēm un bārdaiņiem

Arī šogad Ķīpsala iemirdzēsies ugunīgi oranžās krāsās, jo izstādē notiks konkursi, kas aicina pulcēties rudo matu, bārdu un vasaras raibumiņu īpašniekus, kā arī visus tos, kuriem rudās, oranžās un ugunīgi sarkanās krāsas savā tēlā ir īpaši tuvas un mīļas. Tāpat “Baltic Beauty” notiks atraktīvi konkursi, kuros varēs piedalīties garo matu īpašnieki un īpašnieces, kā arī notiks Baltijas bārdu un ūsu čempionāts.

“Baltic Beauty 2022” atklāšanas ceremonija notiks 14. oktobrī plkst. 12.00 hallē “Sejas un ķermeņa pasaule” (halle Nr. 2).

Iepazīsties ar “Baltic Beauty 2022” pasākumu programmu.

Darba laiks: 14.–15. oktobrī 11.00–20.00 16. oktobrī 11.00–17.00

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu