VIDEO "Tas ir ļoti bīstams manevrs!" Lietuvā agresīvs BMW šoferis veic pārgalvīgu apdzīšanu (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pie Lietuvas portāla "15min" vērsās kāds lasītājs, kuram izdevies iemūžināt agresīvu BMW šoferi, kurš rupji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus.

Pie sūtītā video redzams, ka tas uzņemts 13. septembrī. Aculiecinieks stāsta: "Šodien uz ātrgaitas ceļa sastapos ar agresīvu BMW šoferi. Viņš strauji pietuvojās man no aizmugures un pēc tam nogrieza ceļu. Pēc tam viņš apdzina kravas automašīnas pa nomali. Man ir gan priekšējās, gan aizmugurējās kameras ieraksti."

Andrjus stāstīja, ka incidents noticis aptuveni 15 kilometrus no Marijampoles. BMW spēkrats pārvietojies bez priekšējās numurzīmes.

Portāls "15min" sazinājās ar Lietuvas policiju, kas norādīja, ka likumsargi nav saņēmuši informāciju par šo gadījumu, tāpēc atturējās komentēt potenciālos pārkāpumus. Lietuvas policija iesaka iedzīvotājiem izmantot "e-policiju", lai ziņotu par pārkāpumiem.

Žurnāla "Auto Bild Lietuva" redaktors Vitolds Miļus norādīja, ka video redzams rupjš ceļu satiksmes pārkāpums. "Manevrs ir ļoti bīstams, braukt pa nomali ir ārkārtīgi bīstami. Esmu redzējis šādus manevrus gan Lietuvā, gan ārvalstīs, un uzskatu, ka tādu nevajadzētu pieļaut."

Video: Agresīvais šoferis Lietuvā

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu