FOTO un VIDEO ⟩ Lielbritānijā avārijā pamatīgi sadauzīts reti sastopamais superauto "Ferrari Enzo"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/@supercar.fails

Britu medijos izplatījies video, kuros redzams, kā avārijā cietis reti sastopamais "Ferrari Enzo" modelis. 

Negadījums noticis 29. septembrī Džērsijā, Viktorijas avēnijā ap plkst. 11.30 pēc vietējā laika. "Ferrari Enzo" negadījumā sadūries ar "Honda Jazz" spēkratu.

Pagaidām informācija par šo negadījumu ir skopa, arī vietējā policija norādīja, ka pašlaik tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Tiesa, ceļu satiksmes negadījuma aculiecinieks norādīja, ka "Ferrari" spēkrats esot braucis pilsētas virzienā. Tad pēkšņi automašīna esot šķērsojusi ceļu sadalošo joslu un avarējusi. Pagaidām nav skaidrības, kā superauto sadūries ar "Honda" spēkratu.

Noskaidrots, ka avārijas brīdī pie "Ferrari" sēdējis vīrietis, kurš superauto piegādājis tā īpašniekam. Uz notikuma vietu tika izsaukti mediķi, policija un ugunsdzēsēji. Tāpat slimnīcā tika nogādāts kāds vīrietis gados.

Avārija radīja lielu sastrēgumu, taču pēcpusdienā satiksme pilnībā tika atjaunota abos virzienos. Abi spēkrati tikuši pamatīgi sabojāti.

Zināms, ka šādi "Ferrari" modeļi pasaulē saražoti vien 400 eksemplāros. Auto vērtība svārstās starp vienu līdz diviem miljoniem britu mārciņu. "Enzo" modeļi tika ražoti laika posmā no 2002. līdz 2004. gadam. Zem superauto pārsega rūc V12 tipa motors, kas saražo 651 zirgspēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu