VIDEO ⟩ Imantā ugunsgrēkā uzliesmo četri auto. Vietējie uzskata, ka uzdarbojas piromāns (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/Sadursme.lv

Kopš vasaras sākuma Imantā nodeguši jau trīs spēkrati. Vietējie iedzīvotāji ir pārliecināti, ka pie vainas kāds piromāns, līdzīgi kā Eksporta ielas apkaimē, vēsta raidījums "Degpunktā".

To, ka pie daudzstāvu mājas izcēlies ugunsgrēks, vietējie iedzīvotāji Zentenes ielā 26 pamanīja tikai brīdī, kad liesmas "Toyota" bija apņēmušas pilnībā. Ugunsgrēks izplatījās arī uz trim blakus stāvošajiem spēkratiem: BMW, "Citroen" un vēl kādu "Toyota".

No karstuma ieplīsa pirmā stāva dzīvokļa logi, kā arī bojāti stikli kāpņu telpai. Sakausētās "Toyota" īpašnieka ģimeni naktī pamodināja kaķis. Sākotnēji viņi pat nenojauta, ka aizdedzies tiešu viņu spēkrats.

"Toyota" īpašnieka dēls Oļegs stāsta, ka mašīna bija jauna, pirms 11 mēnešiem iegādāta, līdz ar to tehniskajām problēmām nevajadzējis būt.

Jau pēc glābēju darba, uz "Toyota" virsbūves parādījušies Z burti. Pēc vietējo teiktā, to uzkrāsojis kāds apkārtnē zināms cilvēks, no kura daudziem bail. Oļegs stāsta, ka ģimenei šobrīd nav ideju par to, kas varētu būt spēkratu bojājis vai pēcāk apzīmējis.

Augusta izskaņā turpat netālu Zentenes ielā nodega "Audi" spēkrats. Automašīnas īpašniecei arī bija aizdomas par ļaunprātību. Tobrīd jau klīda runas par kādu Imantas dedzinātāju.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu