VIDEO ⟩ Ātrākā meitene rallijkrosā izvizina Timrotu uz fizikas likumu robežas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ātruma cilts

Jaunākās raidījuma "Ātruma cilts" epizodes zvaigzne ir sešpadsmitgadīgā autosporta zvaigzne Maija Stakena, kura Paulu Timrotu ar savu braukšanas prasmi un ātrumu sabaida līdz kliņķim.

Maijai Stakenai autosports ir asinīs – viņas opītis savulaik braucis rallijā un arī tēvs šo sporta veidu nesis līdzi visu dzīvi. Likumsakarīgi Maijas pirmā automašīna bija tēva restaurētā "Volga", tāpat arī viņa izmēģinājusi kvadraciklus un močus. Paralēli arī apgūts gan jāšanas sports, gan teniss, kikbokss, ūdenspolo un citi sporta veidi.

12 gadu vecumā Maija izmēģināja braukšanu ledus trasē, un drīz vien arī sekoja veiksmīgs starts Rīgas Ziemas kausā, bet 14 gadu vecumā ­– uzvara Baltijas čempionātā rallijkrosā.

Pauls Timrots kopā ar Maiju startē Mūsas trasē, piedzīvo pamatīgu izbīli un atzīst, ka nekad nav braucis tik ātri. Kāda ir pieredzējušu braucēju reakcija uz Maijas panākumiem un kādi ir enerģiskās sportistes tālākie plāni motoru sportā, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties "Twitter" sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

Video: "Ātruma cilts" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu