Uzzini, kurām zvaigznēm šonedēļ veiksies naudas lietās!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 17. līdz 23. oktobrim.

AUNS

Šonedēļ sekmēsies lietišķo jautājumu kārtošana. Kāds risinās sarunas bankā, kāds ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Ir vērts pārskatīt rēķinus un līgumus – varbūt atradīsi, ko vajadzētu mainīt, lai ekonomiskāk un izdevīgāk. Darbā dienas ritēs ierasto gaitu, taču tāds kā nemiera gariņš urdīs un nedos miera – sak’, vajag ko jaunu, vajag kaut ko mainīt. Prātā nāks interesantas idejas un varbūt pat satiksi cilvēkus, kas domā līdzīgi, un ar tevi uz viena viļņa. Brīvdienās ievies kārtību mājas saimniecībā, bet saskaņo aktivitātes ar citiem ģimenes locekļiem.

VĒRSIS

Zem guloša akmens ūdens netek – tas skaidrāks par skaidru, tāpēc pienācis pārmaiņu laiks. Centies kaut ko mainīt tajās dzīves jomās, kas ieslīgušas rutīnā. Pirmām kārtām caurlūko darba tēmu: pienākumus, apjomu, atbildību un atalgojumu. Vajag orientēties uz jauniem sasniegumiem un varbūt arī kas jauns jāiemācās. Cita starpā der ielūkoties dažādu kursu piedāvājumā. Patlaban tas ir plašs – sākot ar pērļotu mauču darināšanu un beidzot ar moderno tehnoloģiju apguvi. Vajadzētu arī uzprišināt attiecības ģimenē. Sarīko jautru izbraucienu ar bērniem vai romantisku vakaru ar mīļoto cilvēku.

DVĪŅI

Šī darba nedēļa ļoti rosīga jau no pirmdienas rīta. Plānosi, organizēsi un skubināsi kolēģus. Dažam tas varbūt nebūs pa prātam, bet ko darīt? Kādam ir jābūt pirmajās rindās, lai vestu aiz sevis pārējos. Un tev tas lieliski izdodas. Ielūkojies gan līgumos un bankas kontā – vai samaksa atbilst ieguldījumam. Vari arī runāt par peļņas palielināšanu. Dažādi interesanti pavērsieni iespējami sirdslietās. Dzīvē pēkšņi var parādīties kāds cilvēks no pagātnes. Pāriem vajadzētu izrauties no ikdienības un doties romantiskā izbraucienā.

VĒZIS

Vēl saule zeltainās lapās un nav sācies vienmuļais pelēcīgums – tas Vēzi pilda ar optimismu. Šonedēļ būsi īsts nemiera gars, kam neviens kalns nav par augstu un neviena jūra par dziļu. Ja citkārt esi noskaņots uz sadarbību, tad tagad: pats, visu pats! Un vēl kolēģus, darījumu partnerus un arī radus un draugus pamācīsi. Darbi ies no rokas un iespējams arī kāds karjeras piedāvājums vai iesaiste jaunā biznesa projektā. Brīvajā laikā rūpēsies par mīļo cilvēku labsajūtu un gādāsi par mājas saimniecību. Ja esi brīvs, tad kaut kur sirds stūrī zem pelniem kvēlojoša oglīte var iedegt liesmu.

LAUVA

Darba nedēļa sākas spraigi – gribas darīt vairākas lietas vienlaikus, jo pārņem bažas, ka kaut ko nepaspēsi. Mēģini racionāli saplānot dienas, un, ko esi iesācis, to pats pabeidz līdz galam. Tautas sakāmvārds vēsta: ja nepabeigtu darbu atdod otram, tas noņem brūti vai brūtgānu. Tas joks un blēņas, bet lauri par šo veikumu gan vairs netiks tev. Cita starpā var nākties saskarties ar kādu ne visai godīgu rīcību, tāpēc pievērs uzmanību līgumiem un finansēm. Brīvdienās jāparūpējas par mājas saimniecību, labs laiks arī rudenīgiem dārza svētkiem vai draugu ballītei.

JAUNAVA

Saistībā ar darba lietām prāts mazliet nemierīgs – var rasties sajūta, ka aiz muguras kaut kas notiek. Ja tā, tad pajautā tieši: „Vai ir kas tāds, ko es nezinu?” Tā izvairīsies no negaidītiem pārsteigumiem un situācijas, ka pēkšņi tiec nostādīts kāda fakta priekšā. Jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm un strīdus gadījumā labākais risinājums – mierizlīgums. Brīvdienās aizbrauc ekskursijā vai ļaujies laiskai bohēmai: satiecies ar draugiem un pie kafijas vai tējas tases un gremdējies filozofiskās sarunās par globālām tēmām.

SVARI

Šonedēļ aktīva komunikācija un jauni kontakti. Pratīsi atstāt patīkamu iespaidu un cilvēki labprāt ar tevi komunicēs. Apspriežot lietišķas darīšanas var izveidoties arī ciešāka pazīšanās un kādam arī simpātijas. Par kārtīgi paveiktiem darbiem būs gandarījums gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Īsziņas vēsts par bankas konta papildinājumu - kā tīkams balzams dvēselei. Nedēļas nogali pavadi kopā ar saviem mīļajiem, apciemo tālākus radus, sazinies ar tiem, kas svešatnē, izrunājies no sirds un, ja nepieciešams, atbalsti ar uzmundrinošu vārdu. Tev tas labi izdodas.

SKORPIONS

Ja situācija darbā tev nav īsti pa prātam, tad jāmeklē jauni varianti. Var rasties iespējas atrast labāk atalgotu darbu un ar lielākiem bonusiem un izaugsmes iespējām. Vari arī pievērsties biznesa veidošanai vai attīstīšanai. Labi izplānotie pasākumi nesīs augļus. Iespējams, viss nenotiks ātri, bet soli pa solim vairosi labklājību. Brīvajā laikā svarīga attiecību tēma. Sirds ilgojas pēc mīļuma un romantikas, un dvēselē mazliet smeldzīgas rudens noskaņas. Izrādi simpātijas un pasper solīti pretī savai laimei. Dziļas jūtas sniegs iedvesmu un spārnos lieliem darbiem.

STRĒLNIEKS

Tavs nezūdošais optimisms ļauj atsevišķās situācijās neiespringt un „laist gar ausi” to, par ko citi ļoti satrauktos. Ja darbā vai biznesā rodas sarežģījumi, tad mācēsi problēmas atrisināt un varbūt pat gūt kādu labumu. Ir dotas iespējas izveidot noderīgus kontaktus un īstajā brīdī satikt vajadzīgos cilvēkus. Tīri intuitīvi spēsi nojaust, kur ir izdevīgums. Darba nedēļa paskries kā vēja spārniem. Nedēļas nogale piemērota izbraucienam vai ekskursijai. Dodies ar draugiem piknikā vai skatīt mūsu kalnus un dabas takas lapu zeltā, ūdenskritumus, pilis, muižas vai vietējos vīnogu dārzus.

MEŽĀZIS

Iespējamas jaunas peļņas vai biznesa idejas. Bet – tu jau zini, ka vajag "septiņas reizes nomērīt pirms nogriezt", kā vēsta sakāmvārds. Ja pārņem sajūta, ka kaut ko nezini vai pietrūkst iemaņu, tad izglītojies, meklē informāciju vai uzklausi pieredzes bagātāku cilvēku viedokli. Tavs prāts darbojas perfekti, un tu ātri uztversi un mācēsi atsijāt noderīgo. Nedēļas nogale ierastā ritmā - jāparūpējas par mājas saimniecību, jāpievēršas bērnu vēlmēm, jāatrod laiks, lai pabūtu kopā ar otro pusīti romantiskā divvientulībā. Ja sirds brīva, tad tajā pēkšņi var trāpīt Amora bulta.

ŪDENSVĪRS

Daudz ideju un liela daļa no tām var novest pie ienesīgiem, pelnošiem pasākumiem. Ja vēl neesi uzņēmēju rindās, vajag par to padomāt - ir iespējas noslēgt izdevīgus darījumus. Kādam var aktualizēties veselīga dzīvesveida tēma, rasties interese par uztura jautājumiem. Lai arī cik spraigi ritētu dienas, atceries, ka sevi jāmīl. Ja būsi atpūties un možs, tad citiem tīkami ar tevi komunicēt. Nedēļas nogalē būsi noskaņots veikt dažādus pārkārtojumus mājās. Apskati visu ar krietna saimnieka skatu – varbūt nepieciešami nelieli remontdarbi vai jānomaina kaut kas no sadzīves tehnikas.

ZIVIS

Darbā bez īpašiem plusiem vai mīnusiem, vienīgi – ja jānoslēdz kāds līgums, tad rūpīgi izlasi visu, ir īpaši to, kas maziem burtiņiem kaut kur beigās uzrakstīts. Tādā nesteidzīgā ritmā dzīvojot, var nākt kādas atklāsmes, noderīgas atziņas un ir iespējas uz it kā pierastām lietām paraudzīties no cita skatupunkta. Svarīga arī attiecību tēma. Pāriem būtu vēlams sarīkot mazas brīvdienu svinības sev diviem vien. Brīvajiem ļaudīm pastāv iespējas satikt savu īsto cilvēku. Šī iepazīšanās var notikt neparastos un romantiskos apstākļos. Un sajūtas tādas, ka esat bijuši pazīstami jau sen.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu