Kurai horoskopa zīmei šonedēļ īpaši veiksies?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 24. līdz 30. oktobrim. 

AUNS

Darbā izcelsies ar idejām, nodemonstrēsi augstu līmeni un visur būsi pirmajās rindās – pirmais klāt darbā, pirmais runātājs sanāksmēs, pirmais kārtības ieviesējs. Šajā darba nedēļā visam vajadzētu ritēt pēc plāna. Tā kā esi augstā profesionālo izpausmju punktā, varbūt ir vērts padomāt par darba maiņu, karjeras vai privātā biznesa attīstību. Diezgan jūtīga finanšu tēma – izvērtē tēriņus un neuzņemies kredītsaistības. Cita starpā esi modrs attiecībā uz interneta krāpniekiem – tavs bankas konts diez vai ir nonācis kādas "starptautiskas policijas" redzeslokā.

VĒRSIS

Ļoti nemierīga nedēļa. Vērsis jau nevar bez darba, un patlaban tāds periods, kad gribas uzņemties pēc iespējas vairāk, lai bankas īsziņas nāk biežāk un summas priecē. No ienākumiem lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts. Taču atceries, ka visus darbus nekad nevar padarīt un visu pasaules naudu nopelnīt. Vakaros atpūties, izej garākā pastaigā, izbrauc ar skrejriteni, paskrien krosiņu, lai noņemtu dienu spriedzi. Nedēļas nogale ģimeniskās noskaņās: rosīsies saimniecībā, apciemosi vai ielūgsi pusdienās radus, sazināsies ar tiem mīļajiem, kas svešatnē.

DVĪŅI

Kustība, idejas, plāni un sarunas – šonedēļ jutīsies savā elementā un daudz paveiksi. Pēkšņi var uzrasties cilvēki, ar kuriem esi uz vienas stīgas. Iespējas saprasties no pus vārda un papildināt citam cita idejas. Tā radīsies interesanti lietišķie projekti un darījumu partneri vēlāk var kļūt par draugiem. Vienīgi jāpievērš uzmanība juridiskajai pusei. Lai izvairītos no neveiklām situācijām vai pārpratumiem, fiksē visu līgumos. Darbi ies no rokas, bet par atpūtu arī jāatceras – jo tā jestrāka, jo labāk. Sportiskas aktivitātes vai izdejošanās kādā klubiņā nedēļas nogalē ir tas, kas vajadzīgs.

VĒZIS

Vai gan kāds var apvainoties uz tik labu un sirsnīgu cilvēku? Kaut arī esi inteliģents un tolerants, labprāt uzklausi un atbalsti, ne visi to novērtē. Ļaudis ir dažādi, un kāds tavu vēlmi palīdzēt var iztulkot kā iejaukšanos viņa privātajās lietās. Neiesaisties. Tev daudz savu darbu – ir lielisks laiks izrāvienam. Varbūt jādara kas tāds, ko iepriekš neesi darījis, bet dzīvē jau visam pienāk pirmā reize. Svarīga arī privātā dzīve. Rudens lapu zelts sirdī iemetīs pa kādam saulstariņam. Ja esi ar kādu kopā, nedēļas nogalē dodies romantiskā izbraucienā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

LAUVA

Darbā daudz pienākumu un dažādi pavērsieni, ko grūti ietekmēt. Kas atliek? Izkāpt no komforta zonas un ļauties tam, kas notiek neatkarīgi no tevis. Var parādīties jaunas iespējas, par kurām sen esi domājis. Galvu augšā, staltu stāju un droši pretī panākumiem! Dienu straujajā skrējienā neatstāj novārtā sirdslietas. Ja tev ir otrā pusīte, tad jāizbauda mīļi brīži divvientulībā. Ja esi brīvs, tad kāda tikšanās var likt sirdij iekvēloties kā oglītei. Tiesa, arī mājas solis prasīs savu. Nedēļas nogalē vari doties uz mēbeļu veikalu vai interjera salonu un palūkot ko jaunu mājas vides pārkārtojumiem.

JAUNAVA

Panākumi atkarīgi no idejām, bet to jau tev ir pāri pārēm. Raciionālas un pelnošas. Kolēģus vai priekšniecību ilgi jāpārliecina nebūs, jo arī loģika tev stiprā puse. Kurš gan vēl precīzāk prot orientēties detaļās! Cilvēkiem, kas parāda savas spējas un gūst panākumus, gan dažkārt jāsastopas ar skauģiem un nelabvēļiem. Ja tādi pa ceļam gadās, tad atceries teicienu par karavānu, kas dodas tālāk. Lai kas tur pa ceļam gadās. Tu zini savu vērtību un tie, kam vajag, arī tavas spējas novērtēs. Brīvdienām vislabāk piestāvētu neliels ceļojums, kurā izzināt un uzzināt ko jaunu.

SVARI

Ja varbūt, stāvot pie veikala plaukta vai spoguļa grūtāk izvēlēties, ko pirkt, ko vilkt, tad, nopietnus jautājumus risinot, Svaru lēmums būs pārdomāts un nemainīgs. Šonedēļ parādīsi rakstura stingrību un nekādas piekāpšanās nebūs. Par darba lietām tev ir savs redzējums, turklāt patlaban arī labs laiks ienākumu palielināšanai. Zināsi, kas, kur un kad darāms. Brīvdienās visa uzmanība tiks veltīta mājas saimniecībai. Jāpārskata garderobe un apģērbs, no kura esi “izaudzis”, jāatdod labdarībai. Būs vēlme pasaimniekot virtuvē – sagatavot kādus krājumus ziemai, jo paša sarūpētais jau parasti ir labāks nekā veikalā pirktais.

SKORPIONS

Šī nedēļa ļoti dinamiska un piepildīta. Kā līdz ar rīta gaismu pie darbiem, tā tikai līdz ar tumsu var tikt pie atpūtas. Ja tu ieņem vadošu amatu vai darbojies biznesā, tad pienākumu un atbildības nasta milzīga. Uzticēties vari tikai tiem kolēģiem, ar kuriem strādāts daudzu gadu garumā. Jaunie sadarbības partneri jāpieskata, lai vēlāk nav jālabo viņu kļūdas. Ja esi darbinieka statusā, tad piemērots brīdis nostiprināt autoritāti un, ja ne pakāpties pa karjeras kāpnēm, tad vismaz kļūtu par “pelēko kardinālu”. Nedēļas nogalē labprāt dosies izklaidēs, satiksies ar draugiem un baudīsi dzīvi.

STRĒLNIEKS

Ne vienmēr vēlamo rezultātu var panākt ar smaidu un pozitīvismu. Šoreiz ar to vien būs par maz, jo sadarbības partnerus nāksies pārliecināt ar loģiskiem un pamatotiem argumentiem, un arī kolēģiem varbūt pateikt kādu stingrāku vārdu. Var rasties sajūta, ka apkārt vieni sliņķi un nemākuļi. Tā jau gluži nav, bet ar komunikāciju un darbu sadali nebūs viegli un vajadzēs pacīnīties. Atceries, ka ārpus darba eksistē arī privātā dzīve. Sirds ilgosies pēc romantikas un dvēseles siltuma rudenīgos vakaros. Nedēļas nogalē ļaujies mīlestībai, atpūties un izbaudi skaistos mirkļus.

MEŽĀZIS

Šonedēļ liela uzmanība pievēršama finanšu jautājumiem. Var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim, taču jāstrādā kārtīgi. No ausmas līdz rietam un varbūt pat vēl ilgāk, taču tas tevi nebiedē. Plānotājā viss sarakstīts perfekti, ir skaidri spēles noteikumi un tad jau var darboties. "Kārtībai būs būt arī mājās!" teica Mežāzis un, atlocījis piedurknes, brīvdienās ķērās pie saimniekošanas. Jāuzpoš mājoklis, jāizšķiro garderobe, ja privātmāja, tad jāgrābj lapas un jāsakārto āra teritorija. Laiku vajag atrast arī sirdslietām – acīs koķetas dzirkstelītes, kas kādā sirdī uzšķiļ emociju un kaislību liesmu.

ŪDENSVĪRS

Darba nedēļa pilna ar trauksmainām situācijām. Būsi kaut ko ieplānojis – bet plāni jāmaina, jāpiemērojas un kaut kas jādara citādāk, nekā esi pieradis un kā bijis līdz šim. Grūtības tas tev nesagādās, jo proti ātri reaģēt. Galvenais – lai ir izdevīgi. Cita starpā var nākt arī kāds interesants sadarbības piedāvājums, jauns darba, biznesa un peļņas variants. Iespējami arī darījumi ar ārzemēm vai komandējums. Kad darba nedēļa galā, atpūta godam nopelnīta. Vari izbraukt kādu līkumiņu zeltainā rudenī, vai arī atpūsties, noskatoties kādu zinātniskās fantastikas filmu vai labu koncertu.

ZIVIS

Lieliskas un kreatīvas idejas darbā vai biznesā. Jā kāds tās nesaprot – tā nav tava problēma. Dodies uz priekšu un piepildi savus sapņus. Tev piemīt gan veselais saprāts, gan intuīcija, un attiecībā uz peļņu ir ļoti maz iespēju kļūdīties. Daudzi gribēs ar tevi sadarboties, bet parēķini – varbūt jāstrādā pašam savā labā. Pats dari, pats izdari, pats atbildi un arī peļņu saņem pats. Pienākumu gūzmā atceries, ka arī mājas dzīve prasa savu tiesu. Nedēļas nogalē vajag uzpost mājokli un palutināt savus mīļos ar kādu jaunu, eksotisku maltīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu