VIDEO Policija Ulbrokā gada laikā jau piekto reizi notver nelabojamu dzērājšoferi (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Autovadītājs pie mašīnas stūres
Autovadītājs pie mašīnas stūres Foto: Unsplash

Piekto reizi viena gada laikā kāds pārgalvīgs Ulbrokas iedzīvotājs izpelnījies sodu par vienu un to pašu pārkāpumu. Vīrietis sēdās pie stūres dzērumā bez vadītāja apliecības, kā arī, ieraugot policiju, sāka bēgšanu, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Pirms vairākām dienām pa Ulbrokas ielām vizinājās kāds transportlīdzeklis, kura vadītājs vietējai policijai ir labi pazīstams. Inspektori zināja, ka vīrietim ir atņemta autovadītāja apliecība, tāpēc izlēma transportlīdzekli apturēt. Vadītājs, īpaši nevilcinoties, sāka bēgšanu. Brīdi vēlāk viņš apstājās netālu no savas dzīvesvietas un mēģināja iebēgt mājā.

Daudzdzīvokļu mājā, netālu no iecirkņa, dzīvo vīrieša pensijas vecuma māte. Vadītājs bija cerējis patvērumu meklēt tur, bet policisti viņu apturēja tieši pie dzīvokļa durvīm. Viņš vaļsirdīgi atzinās, ka lietojis alkoholu, un lūdza viņu palaist, jo viņa māti, skatoties notikušo pa logu, varētu ķert sirdstrieka.

Vīrietis iepriekš četras reizes sodīts par dažādiem pārkāpumiem, tostarp braukšanu dzērumā, bēgšanu no policijas un transportlīdzekļa vadīšanu bez tiesībām. Arī šoreiz šoferis bija rīkojies tikpat neapdomīgi.

Pastāv iespēja, ka šoreiz vīrietis nonāks cietumā, ņemot vērā atkārtotus pārkāpumus, kas nopietni apdraud sabiedrības drošību.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu