Enerģijas Svētdienis ģimenēm un izrāde “Es esmu boss”

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kultūrvieta “Hanzas Perons” turpina piedāvāt ģimenēm svētdienās pavadīt laiku kopā, gūt jaunas zināšanas, apmeklēt izrādes un atpūsties radošā gaisotnē. 6. novembrī Svētdienis atgriežas ar enerģiju.

Jo tieši tā ir nepieciešama, lai varam sagaidīt pavasari un uzlādēties ziemai. Enerģijas Svētdienī būs iespēja darboties zinātnes centra “Futurimo Rīga” viedo ierīču darbnīcā, piedalīties “Elektrum” enerģijas aktivitātēs, radīt ēdamus vitamīnu 3D mākslas darbus, pievienoties enerģijas izaicinājumā ar “Pranamat eco”, gatavot pašiem savus veselīgos batoniņus un līdzdarboties Bērnu slimnīcas aktivitātēs.

Tad pusdienot Meaet pop-up kafejnīcā, atgūt spēkus un turpināt atpūsties kopā ar ģimeni Hanzas Peronā visas dienas garumā 11.00 - 17.00. Būs arī veselīgo gardumu, rotaļlietu, ģimenes modes un Latvijas ražotāju dizaina tirdziņš. Un, protams, arī izrādes.

Foto: Publicitātes foto

Šoreiz 11.00 un 13.00 “Es esmu boss” pēc Zanes Zustas stāsta, kurā piedalīsies Latvijas Leļļu teātra aktieri Rihards Zelezņevs, Elīna Bojarkina un Rūdolfs Apse. Režisore Beatrise Zaķe. Tā būs vizuāli koša izrāde par ceļojumu Elvisa domu pasaulē un aizrautīgajā cīņā ar Dumeli jeb labvēlīgu monstriņu, kas liek smadzenēm darboties mazliet citādi.

Izrāde aplūko, kā tikt galā ar mūsdienās tik ļoti bieži sastopamo trauksmi, kas nereti piemeklē ne tikai pieaugušos, bet arī bērnus. Tā ir kā iedrošinājums bērniem pieņemt sevi un citādo, savukārt vecākiem mudinājums paskatīties uz savu bērnu domu procesu no cita skatpunkta.

Biļetes Biļešu Paradīzē.

Vairāk informācijas: www.hanzasperons.lv

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu