VIDEO Ķengaragā elektroskūtera braucējs notriec bērnu un aizbrauc no notikuma vietas (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Elektroskūteris. Ilustratīvs attēls.
Elektroskūteris. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Par cilvēku vienaldzību sašutusi kāda mamma no Rīgas. Pastaigas laikā viņas meitu no kājām notriecis elektroskrejriteņa vadītājs, bet pat nav iedomājies piestāt un apvaicāties, kā bērns jūtas un vai nav nepieciešama palīdzība, vēsta raidījums "Degpunktā".

Angelika jutusies nedaudz apslimusi, tādēļ 11 gadus vecā meita uz Ķengaraga promenādi pabraukāties ar skrejriteni devās viena. Pēc stundas atvase atgriezās mājās un dalījās ar nepatīkamu situāciju, kurā iekļuvusi. Vietā, kur ierīkoti atpūtas krēsli un blakus ir neliels uzkalniņš ar kāpnēm un veloceļu, noticis negadījums.

Ja elektroskrejriteņa vadītājs būtu apstājies un bērnam palīdzējis, visticamāk, Angelika par notikušo trauksmi neceltu. Tomēr šajā situācijā, kad sadursme tika ignorēta, sieviete uzskata, ka vainīgajam jāsaņem sods, un viņa vērsās policijā. Promenādē izvietotas videonovērošanas kameras, kas, visticamāk, incidentu piefiksējušas.

Sieviete aicina cilvēkus nebūt vienaldzīgiem un, ja šādas situācijas gadās, adekvāti reaģēt. Ikviens, kurš svētdien Ķengaraga promenādē redzēja šo incidentu, aicināts sazināties ar likumsargiem.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu