"TikTok" hits: līgavas kleita par 200 dolāriem - 51 miljons skatījumu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Anna Furman/Shutterstock

Atrast kāzu kleitu nav viegls uzdevums. Un tas ir dārgi. Līgava no Teksasas savus "TikTok" sekotājus pārsteigusi ar burvīgu vintāžas stila kāzu kleitu, ko nopirkusi internetā tikai par 200 dolāriem. Portāls "Insider" apraksta, kāds bijis ceļš līdz īstajai kleitai.

Madisona Servantesa no Teksasas precēsies ar savu augstskolā satikto sirdsāķīti Tomasu Deivisu 11. novembrī. Un viņa izskatīsies fantastiski savā rozā krāsas līgavas kleitā ar ziliem un rozā mežģīņu uzšuvumiem. Ceļš uz kleitu nebija viegls, bet ko neizdarīsi, lai kļūtu par burvīgāko līgavu pasaulē!

Sākumā Madisona piemērīja vairākas baltas kleitas – kārtības labad. Tikai viena no tām viņai tā īsti patika, bet tā bija pārāk dārga, turklāt baltā krāsa īsti nederēja kāzu tēmai.

@littlemiss_madison Replying to @shrestha im so happy with the results of a colored dress! Impressed how well it turned out from an online site! Thanks for all the support everyone! #weddingtiktok #wedding #vintagedress #nontraditionalwedding #weddingvibes #bridetobe #bride #trustyourself ♬ this is what falling in love feels like - JVKE

Madisona iecerējusi kāzas saulrieta toņos. Viesi lūgti ierasties visu varavīksnes krāsu tērpos, izņemot zaļu. Un ko tad viņa pati – būs visa baltā, vai? Tāpēc, piemērot baltās, dārgās kleitas, viņa meklēja savu īsto kleitu arī internetā. Un atrada!

Kad kleita beidzot pienāca, tā bija iepakota tā, ka palīgā nācās ņemt Šveices nazi! "Tas man bija ļoti īpašs brīdis," saka Madisona par pirmo reizi, kad pielaikoja savu rozā kāzu kleitu. "Brīdis tikai man."

@littlemiss_madison Thats what you get for ordering an online dress for your wedding! #onlineshopping #wedding #engaged #dress #weddingdress #nontraditionalwedding #90days ♬ origineel geluid - Florian Hamelink

Vienkārši rozā kleita?! Daudzi, kuri sekoja Madisonas kleitas stāstam, bija mazliet vīlušies. Bet nākamajā "TikTok" sižetā Madisona parādīja kleitu visā pilnībā – rozā kleitai pāri nāk mežģīnes ar gaiši ziliem un baltiem iešuvumiem. Madisona šo kleitu dievina.

@littlemiss_madison Replying to @It’s Kaden! Head over heels for this Vintage pink and blue non traditional wedding ceremony dress! #goodvibesonly #engagement #weddingtiktok #wedding #married #fallwedding #vintage #nontraditionalwedding ♬ original sound - Tears For Fears

Madisonas pirmos kleitas meklēšanas video noskatījās 37 miljoni cilvēku un nākamos kleitu video – 14 miljoni. Daudzi bija sajūsmā par Madisonas netradicionālās kleitas izvēli – īpaši Teksasas štatā līgavas parasti izvēlas tikai un vienīgi baltas kleitas savai lielajai dienai. Bet ne Madisona Servantesa.

"Domāju, ka vajadzētu uzticēties savai iekšējai sajūtai un neuztraukties par to, ko domā citi," saka Madisona. "Es vēlētos, lai cilvēki zinātu, ka viņi var būt tādi, kādi viņi ir, un mīlētu sevi par to."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu