Kurai horoskopa zīmei šonedēļ naudas lietās veiksies vairāk?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 31. oktobra līdz 6. novembrim.

AUNS

Ideju pilna galva. Dažas no tām "spurainas", bet, kā jau mēdz teikt: drošajiem, un labā nozīmē "trakajiem" pieder pasaule. Pārsteigsi kolēģus, priekšniecību un darījumu partnerus. Profesionālajā jomā var pavērties pavisam jaunas iespējas, un dažiem gaidāms rozēm kaisīts ceļš uz karjeras virsotnēm. Taču rozēm ir arī ērkšķi... Esi modrs naudas lietās – vai piedāvātā samaksa ir adekvāta atbildībai un pienākumu sarakstam. Nedēļas nogalē vēlams mierīgi atpūsties, pabūt vienatnē, padomāt. Izej garākā pastaigā, noskaties labu filmu, izrādi vai koncertu.

VĒRSIS

"Kas velk, tam krauj," vēsta paruna. Šajā nedēļā tavs "vezums" būs pilns ar visvisādiem darbiem. Darbā dažādas steidzami risināmas situācijas. Nebūs laika ilgi prātot, bet strauja lēmumu pieņemšana nav tavā dabā. Var rasties diskomforts. Pirms ko teikt vai risināt mēģini vismaz brīdi pabūt vienatnē, padomāt. Īpaši uzmanīgam jābūt, ja kārtojami finanšu jautājumi. Noformē visu juridiski pareizi, lai kādi saldie solījumi neizgaist kā migla saulainā rītā. Brīvdienās saimnieciskie pienākumi: jāsakārto māja, jāparosās virtuvē, varbūt arī jāuzņem ciemiņi.

DVĪŅI

Daudz notikumu visās dzīves jomās, un tas tev būs gluži pa prātam. Tikai raugies, lai enerģijas tēriņiem ir atdeve. Ja kaut kas bremzējas, nav vērts lauzties aizslēgtās durvīs – dažkārt vienkārši jānogaida. Komunikācija ar darījumu partneriem vai klientiem var pāraugt privātos kontaktos, un šajā nedēļā liela nozīme cilvēciskajam faktoram. Var uzrasties arī kādi seni sadarbības partneri un vispār – cilvēki no pagātnes. Privātajā dzīvē iespējamas peripetijas, taču situāciju noregulēsi itin veikli. Nedēļas nogale ļoti piemērota saviesīgām aktivitātēm un draugu ballītei.

VĒZIS

Profesionālā jomā interesanta idejas. Ja kāds tās apšauba, tad meklē jaunus partnerus vai maini darbu. Patiesībā – būtu vajadzīgs restarts. Patlaban zvaigznes labvēlīgas, lai tu kaut ko mainītu un dotos uz priekšu. Paveras jauni apvāršņi, jaunas iespējas. Brīvdienās ar skubu jāķeras pie neapdarītajiem rudens darbiem un varbūt jārīko talka ar mielastu noslēgumā. Svarīgas arī sirdslietas. Attiecību jomā diezgan nemierīgi, iespējami sadzīviski strīdiņi. Brīvajiem ļaudīm jauna iepazīšanās jāvērtē ar kritisku skatu, lai vēlāk nav vilšanās.

LAUVA

Darbā ļoti nemierīga nedēļa. It īpaši tad, ja ir priekšnieka statuss vai savs bizness. Iespējams, darbinieki vai kolēģi kaut ko izdarījuši aplami, un tev jālabo kļūmes. Pret jaunām karjeras vai darījumu iespējām izturies rezervēti: viss jāapdomā, jāsaplāno un jāizrēķina. Emocionāli dzīvosi līdzi pasaules notikumiem un tas ietekmēs garastāvokli. Vari noziedot kādu artavu labdarībai – priekš tiem, kam grūti. Brīvdienas solās būt lieliskas. Dodies izbraucienā, piknikā vai ekstrēmos piedzīvojumos: pa dabas takām, trošu ceļiem u.tml. Vajag relaksēties un izvēdināt galvu.

JAUNAVA

Darbā palīdzēsi kolēģiem gan ar padomu, gan praktiski, uzmundrināsi, iedvesmosi. Tostarp mudināsi mācīties un arī pats būsi noskaņots apgūt ko jaunu. Tehnoloģiju sniegtās iespējas mainās jau vairs ne pa dienām, bet stundām – tēlaini izsakoties. Kādam var nākt interesants un ienesīgs piedāvājums saistībā ar ārzemju tēmu. Cita starpā var uzrasties kāds "Džonsons kundze" vai "Kotdivuāras advokāts", kas vēlas steidzami nodot miljonus vērtu mantojumu... Bet tu jau zini, ka tie ir blēži. Nedēļas nogalē jauki brīži ar mīļiem cilvēkiem vai intriģējoša iepazīšanās.

SVARI

Mēdz teikt, ka nauda dzīvē nav galvenais, bet tomēr tā dod plašākas iespējas. Materiālas dabas jautājumi šajā nedēļā var radīt nelielu stresu, taču uztraukumam diez vai ir pamats. Ja esošā situācija neapmierina, tad maini to. Lielisks laiks jauniem peļņas plāniem, projektiem, biznesa attīstībai. Ielūkojies tīmeklī, kādas uzņēmējdarbības atbalsta programmas pieejamas. Vai maini darbu. Brīvdienās saposies un izej sabiedrībā – apmeklē kādu pasākumu vai koncertu. Vari sevi iepriecēt ar iepirkšanās tūri, un iegādāties ko skaistu "priekš sirds".

SKORPIONS

Ar pašnovērtējumu tev viss kārtībā, arī šonedēļ turi staltu stāju un augstu paceltu galvu. Tā kā esi zinošs un čakls, priekšniecība vai kolēģi var mēģināt uzkraut tev papildus pienākumus. Tad runā par atalgojumu vai papildus bonusiem. Kaut arī esi sava ceļa gājējs, patlaban liela nozīme draugu viedokļiem un atbalstam. Ieklausies, iedziļinies un mēģini izanalizēt – varbūt atradīsi noderīgus domu graudus. Nedēļas nogalē svarīga attiecību tēma. Brīvajiem ļaudīm simpātiju dzirkstelītes, bet pāriem pārliecība, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties.

STRĒLNIEKS

Tāda sajūta, ka notikumi un dienas steidz ātrāk, nekā tu spēj tikt līdzi. Ne īsti tajā karuselī iesēst, ne īsti vērotājos palikt. Lai arī cik daudz pienākumu, nevajadzētu darīt vairākus darbus vienlaikus, jo rezultāts var sanākt paviršs. Nedēļas nogalē mājas darbi. Ar rūpīga saimnieka skatu pārlūkosi mājas saimniecību un atradīsies daudz darāmā. Tā kā esi sabiedrisks cilvēks, tad varbūt jāapvieno lietderīgais ar patīkamo un jāsaaicina uz talku draugi. Kādam aizraujoši un intriģējoši piedzīvojumi sirdslietās.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā lieliski nodemonstrēsi savas profesionālās dotības un zināšanas. Finanšu tēma gan var sagādāt nelielas raizes – vai nu šķitīs, ka dari vairāk, nekā atalgojums, vai arī naudas lietās kaut kas var sabremzēties. Lēnītēm kaldini jaunus peļņas plānus. Tu visu dara metodiski un beigās gandrīz vienmēr sasniedz labus rezultātus. Brīvdienās atpūties – nav nekur jātraucas, nekas nav jārisina. Iespējams, pats būsi pārliecināts, ka bez tavas piedalīšanās un padomiem pasaule bojā aizies, bet tā tāda šķietamība. Velti laiku pats sev un apdomā idejas.

ŪDENSVĪRS

Mēdz teikt, ka viss ģeniālais ir vienkāršs, bet daudzi neizprot... Ja tavas ieceres negūst atbalstu, necenties neko pierādīt un neapbižojies. Vienkārši jāmeklē citi sadarbības partneri vai jāmaina darbs. Un atceries, ka būt labam ir jauki, bet papildus pienākumi prasa papildus samaksu. Brīvajā laikā vari veikt pārkārtojumus mājās. Attiecību tēmā diezgan liela spriedze. Mīļotajam cilvēkam var būt atšķirīgi uzskati gan sadzīviskos, gan globālos jautājumos. Nesāc strīdu, bet uzklausi. Brīvajiem ļaudīm piedzīvojumi un iepazīšanās neparastos apstākļos.

ZIVIS

Neatkarīgi no tā, kādi diplomi tev jau ir, derētu atsvaidzināt zināšanas vai arī mācīties ko jaunu. Īpašu uzmanību pievērs tiem apmācību piedāvājumiem, kas saistās ar mūsdienu tehnoloģijām. Jaunas iemaņas var pavērt jaunus ceļus un ļaut biežāk saņemt tīkamas īsziņas par bankas konta stāvokli. Darbā vai biznesā iespējami ienesīgi sadarbības projekti caur ārzemju tēmu vai lietderīgs komandējums. Brīvdienas ļoti piemērotas saviesīgām aktivitātēm, smiekliem, asprātībām un sirsnīgai kopā būšanai ar draugiem. Būsi kompānijas dvēsele un ņemsi organizatoriskos grožus savās rokās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu