"Stabilitātei!" virzīs Rosļikovu Saeimas priekšsēdētāja amatam (7)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Jaunievēlētā politiskā partija "Stabilitātei!" 14.Saeimas priekšsēdētāja amatam virzīs partijas līderi Alekseju Rosļikovu, informēja partijas pārstāvji.

"Stabilitātei!" pārstāvji uzskata, ka Saeimas Prezidijam līdz šim ir trūkusi saliedētības politika. "Parlaments ir vieta, kur ir pārstāvēti visi politiskie spēki un dažādi politiskie uzskati. Latvijas tauta ir izdarījusi savu izvēli, tāpēc mākslīgi ierobežot un apvienoties pret kādu parlamenta sienās ir pretvalstiski," pauž partijā.

"Stabilitātei!" ieskatā, Saeimas Prezidijā būtu jābūt pārstāvētiem visiem politiskajiem spēkiem - tas būtu demokrātiski un godīgi pret visiem Latvijas iedzīvotājiem.

Kā ziņots, iepriekš vaicāts par mediju telpā izskanējušo citu partiju politiķu pausto viedokli, ka "Stabilitātei!" pārstāvjiem nevajadzētu darboties Saeimas Prezidijā, Rosļikovs sacīja, ka viņam ir absolūti vienalga, kuras partijas tajā tiek pārstāvētas, galvenais, lai darbs noritētu kvalitatīvi.

Tāpat ziņots, ka vēlēšanās labāko rezultātu sasniedza "Jaunā vienotība", kura 14.Saeimā ieguvusi 26 mandātus, tai seko Zaļo un zemnieku savienība ar 16, "Apvienotais saraksts" ar 15, Nacionālā apvienība ar 13, "Stabilitātei!" ar 11, "Progresīvie" ar desmit un "Latvija pirmajā vietā" ar deviņiem mandātiem.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu