Latvijas zīmoli, ar kuriem jālepojas interjera un dizaina pasaulē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Prestižās “Red Dot” dizaina balvas ieguvējs pašmāju zīmols “an & angel”, par bestselleru kļuvušie zīmola “BAART” pinumi, ilgtspējīgas pārstrādāta papīra lampas no “O Design”, stilīgas ar rokām darinātas zīmola “Blera Bags” mugursomas... – šos un citus oriģinālos pašmāju zīmolu veikumus varēs apskatīt izstādē “Furniture & Design Isle 2022” .

Izstāde jau šajā nedēļas nogalē, no 4. līdz 6. novembrim Ķīpsalā!

Radīts Latvijā – iekārots visā pasaulē

Šā zīmola produktus var sastapt dizaina veikalos 25 valstīs Eiropā, ASV, Dienvidamerikā un Āzijā. 2013. gadā tas saņēma prestižo “Red Dot” dizaina balvu. Viņu produktus izvēlas luksusa viesnīcas visā pasaulē, un tos mīl interjera dizaineri. Kas ir šis zīmols? Tas ir “an & angel”, kurš daiļo pasauli ar inovatīviem un funkcionāliem stikla produktiem. Tie ir trauki ar greznuma pieskārienu! Dizaina autors ir stikla mākslinieks Artis Nīmanis. Lai radītu elegantus augstākās kvalitātes traukus, vāzes un dizaina objektus, “an & angel” stikla apstrādē izmanto jaunākās metodes. Ieraudzīsi - iemīlēsies!

Foto: publicitātes

Pīnes kā bestsellers

Dizaina studijas “Baart” komanda vienmēr spēj saskatīt skaistumu arī tur, kur citi redz tikai vecu mēbeli. To var atjaunot! Tā reiz, pārstrādājot un atjaunojot padomju laiku mēbeles, no kādas sekcijas apakšējā rāmja tapa soliņš. Lai to padarītu pievilcīgāku, dzima ideja virsmai izmantot mēbeļu auduma pīnes. Tas bija liktenīgi! Šis produkts iekrita cilvēku sirdīs! Tagad pīnes tiek integrētas gan soliņos, gan skapju durvīs, dīvānos, plauktu fasādēs utt. Top jauni dizaina produkti, un pīnes tos papildina. Pīnes ir kļuvušas teju par “Baart” atpazīšanas zīmi. Turklāt šī produkta ražošana samazina materiālu atlikumus līdz minimumam!

Pretstats plaša patēriņa precēm

Iveta Trence stipri tic, ka mēs katrs ar savām izvēlēm un paradumiem varam mazināt atkritumu apjomu un to ietekmi uz dabu. Šo ideju par labāku nākotni nes arī Ivetas radītais zīmols “O Design” un tā produkti – ilgtspējīgas pārstrādāta papīra lampas. Lampu radīšanā tiek izmantoti tikai otrreiz pārstrādāti un dabiski materiāli, turklāt rezultāts ir iespaidīgs! Aplūkojot “O Design” produktus, var pārliecināties, cik lielisku efektu var iegūt no šķietami necila materiāla – papīra! Vēl vairāk – lampas lieliski iederas izsmalcinātos interjeros!

Foto: publicitātes

Liec plecos unikalitāti!

Noteikti būsi manījis, ka pilsētvidē steidzīgi cilvēki bieži redzami ar mugursomu uz pleciem. Parasti izvēle krīt par labu tieši mugursomām to ērtuma un praktiskuma dēļ. Zīmols “Blera” uzskata, ka ērtumu lieliski var savienot arī ar modernu dizainu, tāpēc šīs mugursomas pilda abas funkcijas. Rūpīgs roku darbs, individuāli klienta vēlmēm pielāgojams un urbānai videi atbilstošs dizains. Šīs somas daudz komentārus neprasa! Patiks kā sievietēm, tā vīriešiem un būs ideālas pat lietainos laikapstākļos!

Tie ir tikai daži no zīmoliem, kuri priecēs apmeklētājus ar oriģināliem Latvijā radītiem produktiem. Apskati šos un citus mēbeļu, dizaina un interjera izstādē “Furniture & Design Isle 2022” Ķīpsalā jau šonedēļ – no 4. līdz 6. novembrim!

Izstādi “Furniture & Design Isle” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk: www.mebelesundizains.lv

Seko līdzi jaunumiem arī šeit: www.facebook.com/FurnitureDesignIsle www.instagram.com/furniture_designisle/

Darba laiks:

4.–5. novembris 10.00–18.00

6. novembris 10.00–17.00

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu