Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kauņā dejas priekšnesumā izģērbjas ne tikai dejotāji, bet arī skatītāji (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Lietuvas pilsētā Kauņā deju festivāla "Aura" ietvaros lielu interesi piesaistījis ungāru horeogrāfes Martas Ladjānskas uzvedums "Kailajiem skatītājiem", kurā kaili uzstājās ne tikai visi dejotāji, bet arī skatītājiem un zāles darbiniekiem bija jāizģērbjas.

Festivāla rīkotāji atzīst, ka nebija gaidījuši tik lielu interesi par priekšnesumu, kas Kauņā tika izrādīts 15.oktobrī. Biļetes esot tikušas izpirktas, tiklīdz nonākušas pārdošanā, ziņo Lietuvas portāls "15min.lt". Lai arī sākumā bija plānots pārdot 60 biļetes, lielās intereses dēļ to skaits tika palielināts līdz 70.

Foto: publicitātes

"Kad iegājām zālē, mums bija jāizģērbjas, un tad mūs kailus sagaidīja dejotāji," stāsta Kauņas Dejas teātra mārketinga speciāliste Fausta Simaite, kura izrādē piedalījās kā skatītāja. "Uz skatuves tika aicināti desmit skatītāji, kuri paši to gribēja. Biju pārsteigta, ka bija pacelta vesela roku jūra. Daudzi gribēja uz skatuves pievienoties dejotājiem."

"Izrādes beigās Marta aicināja visus pārējos skatītājus uz skatuves, lai kustībā iepazītu savu brīvību, dejotu. Pasākums beidzās, kad visi plikie cieši apskāvās," viņa atklāj.

Foto: Publicitātes foto

Stundu sēžot skatītāju vietās, pavisam aizmirstas, ka esi kails, saka Simaite. 

Vairums skatītāju esot bijuši vecumā līdz 50 gadiem, taču bijis arī kāds pavisam jauns skatītājs - tikai 19 gadus vecs. Skatītāju rindās esot bijuši arī nūdistu kopienas biedri.

Foto: Publicitātes foto
Foto: publicitātes
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu