VIDEO Sarkandaugavā iedzīvotājus terorizē huligāni, kuri ar paštaisītiem rīkiem bojā mašīnas riepas (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Sarkandaugavā, Limbažu ielā pēdējā laikā daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos fiksē huligāniskus uzbrukumus – apdraudētas gan automašīnas, gan kāpņutelpas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāds ļaundaris pamanījies izsist caurumu stiklā, jaunajās kāpņutelpas durvīs un zem vairāku auto riteņiem novietot pašdarinātus riepu dūrējus. Ierīces sastāvēja no maza, melna un pavisam nemanāma plastmasas klucīša, kurā sadzīti uzasināti metāla gabali. Kāda vietējā iedzīvotāja gandrīz kļuva par ļaundaru upuri un aicināja citus iekšpagalma iedzīvotājus uzmanīties.

Limbažu ielas iekšpagalma iedzīvotāja stāsta, ka viņai ir automašīna un viņa baidās par tās sabojāšanu, tādēļ stāv pie loga un vēro notiekošo bažās, ka atkal kaut kas varētu atgadīties.

Vietējie iedzīvotāji pieļauj, ka tas nebūt nav nekāds huligānu grupējums, bet gan jaunieši, kuriem nakts melnumā nav citu nodarbju. Aizdomas krīt arī uz Hāpsalas ielas 18. nama iemītniekiem.

Kā stāsta vietējie, stāvvietas iekšpagalmā ir ierobežotā skaitā, tādējādi visiem automašīnu īpašniekiem vietas nepietiekot. Taču tas nedrīkstētu būt uzbrukuma iemesls. Konflikti par vietu trūkumu līdz šim nav bijuši.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu