Patriša atklāti par skolā piedzīvoto vardarbību: vienā brīdī es sabruku... (1)

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zilonis studijā

Skolēnu brīvlaiks ir noslēdzies, un daļai skolēnu tas nozīmē atgriezties vidē, kur viņi cieš no ņirgāšanās, apcelšanas un vardarbības. Pieredzes stāstā par skolā piedzīvoto vardarbību sarunu šovā "Zilonis studijā" dalās dziedātāja Patrisha.

Tolaik Patrisha bija sākusi jau darboties mūzikā, kas nereti pārklājās ar stundām skolā. "Man šad tad bija jāaizbrauc līdz kādai televīzijas studijai vai uz kādu radio parunāt, līdz ar to tika nokavētas pāris stundas skolā, un, atbraucot atpakaļ uz stundām, ko es varu nenokavēt, tajās piedalīties, mani sagaidīja ar neforšiem vārdiem, kas bija jūtami skaudīgi:

“Re kur mums ieradusies popularitātes kalngals”, “Re kur baigā dziedātāja”,” atceras Patrīcija.

Patrīcija atklāj, ka skolā piedzīvojusi ne tikai emocionālo, bet arī fizisko vardarbību, un par šo nevienam nestāstīja. “Es nevienam negribēju to stāstīt, es pēc skolas atbraucu mājās, savā istabā, un līdz nākamajam rītam, līdz jāiet uz skolu. [..] 

Es vienā brīdī pamatīgi sabruku, un vecāki to pamanīja, jo es arī darīju sev fiziski pāri. Vecāki teica: “Viss, tev ir jāsāk mums stāstīt, kas notiek.”

"Protams, ir milzīgās bailes, kā tas viss izvērtīsies tālāk, jo nezini, vai kļūs labāk vai sliktāk, tāpēc arī bija vēlme nerunāt, jo gaidi, ka pats viss atrisināsies, jo šķiet, ka citu palīdzība un iesaistīšanās varētu kaut ko saasināt,” stāsta Patrisha.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu