VIDEO Sieviete sarīko traci Tartu ielās - iepūš šoferim acīs piparu gāzi un ar zagtu auto ietriecas kokā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Otrdienas, 1. novembra, rītā Tartu kāda sieviete, skrienot basām kājām, uzbruka citam cilvēkam un pēcāk ar zagtu automašīnu ietriecās kokā, vēsta laikraksts "Postimees".

Šie notikumi risinājās Supilinnā otrdienas rītā ap plkst. 8. Kāda sieviete iepūta piparu aerosolu autovadītājam sejā pa viņa automašīnas logu. Pēc nodarījuma viņa aizbēga un nozaga "Land Rover SUV".

Nozagtā auto īpašnieks teica, ka transportlīdzekļa motora pārsegs bija atvērts, jo tajā laikā notika remonts, tāpēc atslēgas atradās transportlīdzekļa aizdedzē. Kamēr automašīnas īpašnieks mainīja ģeneratora siksnu, sieviete paspēja iedarbināt automašīnu un aizbraukt, neraugoties uz to, ka siksnas nebija.

Automašīnas īpašnieks dzinās pakaļ savam auto pa Supilinnas ielām ar citu transportlīdzekli. To darot, viņš ziņoja policijai par automašīnas zādzību.

Īpašnieks uz dažām minūtēm pazaudēja nozagto automašīnu no redzesloka, bet vēlāk viņš pamanīja, ka automašīna ir ietriekusies kokā aiz Dziesmu svētku estrādes. Policija tur ieradās neilgi pēc negadījuma.

Likumsargi aizturēja 25 gadus veco auto zagli. Izrādījās, ka sievietei nebija arī autovadītāja apliecības. Tā kā sieviete uzvedās neadekvāti, policija viņu nogādāja medicīnas iestādē. Sākotnēji nodarījuma motīvi bija neskaidri, taču noskaidrots, ka sieviete pirms auto zādzības mēģinājusi iekļūt vēl pāris transportlīdzekļos. Precīzi visa incidenta apstākļi tiks noskaidroti kriminālprocesa laikā.

Ģimene, kas bija kļuvusi par automašīnas laupīšanas upuriem, bija ļoti pārsteigta par šo incidentu. Automašīnas nolaupīšana šajā rajonā nav izplatīta parādība, nemaz nerunājot par to, ka automašīnas laupītāja acīmredzami ir nestabils cilvēks, kurš skraida apkārt basām kājām un smidzina piparu gāzi.

Tajā pašā laikā, pēc Tartu iedzīvotāju domām, ir paveicies, ka šajā negadījumā neviens nav smagi cietis, ņemot vērā, ka jaunā sieviete uzvedās neadekvāti un brauca pa ielām ar zagtu automašīnu laikā, kad mātes un tēvi ved savus bērnus uz skolu un bērnudārzu.

Video: Policija aiztur mašīnas zagli

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu