VIDEO ⟩ Ādažos Dānijas pilsonis ietriecas gaismas stabā. Sastrēgums ilgst vairākas stundas (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ādažu centrā trešdienas rītā ceļu satiksmes negadījuma rezultātā izveidojās pamatīgs sastrēgums, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Sastrēguma iemesls bija avārija vienā no rotācijas apļiem Gaujas ielā. Policija aptuveni plkst. 5.55 saņēma ziņas, ka aplī vieglā automašīna ietriekusies gaismas stabā. 

Pēc raidījuma rīcībā esošās informācijas, auto vadījis Dānijas pilsonis, kurš pie stūres nebija sēdies alkohola reibumā. Iespējams, negadījums noticis, skatoties telefonā vai kā citādi novēršoties no ceļa.

Portāls TVNET cauri Ādažiem brauca aptuveni ap plkst. 8.20, un, lai tiktu cauri centram, bija nepieciešamas vismaz 20 līdz 30 minūtes. Satiksme bija ļoti gausa, jo negadījums bija tieši rotācijas aplī, kas apgrūtināja izbraukšanu sabiedriskajam transportam.

Satiksmes kustība uzlabojās neilgi pirms plkst. 9, kad automašīna tika pārvirzīta neaudz tālāk no avārijas vietas. Notikuma vietā darbojās Valsts policijas, pašvaldības policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) ekipāžas.

VUGD ekipāža centās pēc iespējas ātrāk sakopt notikuma vietu, jo uz ceļa bija dažādas atlūzas no automašīnas - stikli, plastmasas un dzelži.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu