Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Video ⟩ Iereibis vīrietis Liepājā nežēlīgi sadur jaunu sievieti. Varmāku aiztur nozieguma vietā (4)

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Andrea Izzotti/Shutterstock

Otrdienas, 1. novembra, vakarā Liepājā jauna sieviete tika sadurta aptuveni sešas reizes mugurā un kaklā. Kaimiņu nevienaldzīgās attieksmes un drosmīgās iesaistes dēļ ārsti laikus cietušajai sniedza palīdzību un policija uz vietas aizturēja vainīgo, vēsta raidījums "Degpunktā".

Darba dienas vakarā kādā mājā Ezerkrasta apkaimē bija dzirdami dobji trokšņi. Kaimiņi sākotnēji lielu uzmanību skaņām nepievērsa. Mājas iedzīvotāja stāsta, ka dzirdējusi, ka kaut kas krīt, taču nedzirdēja nevienu kliedzienu, jo gulējusi.

Tikmēr septītā stāva dzīvoklī notika vardarbīgs uzbrukums. 35 gadus vecs vīrietis paķēra nazi un vajāja savu 26 gadus veco draudzeni. Kad konflikts izvērtās skaļš un asiņains, līdzcilvēki saprata, ka jārīkojas. Divi kaimiņi pa telefonu atstāsta, ko redzēja brīdī, kad satika varmāku.

Mājas iedzīvotājs stāsta, ka iegājis dzīvoklī un tur jau bijusi asins peļķe, uzbrukums jau bija veikts.

Kaimiņiene, kas arī skrēja palīgā, pieļauj iespēju, ka uzbrucējs bija alkohola reibumā.

"Dzirdējām trokšņus blakus aiz sienas, gājām skatīties. Cilvēks atvēra durvis, tur bija baismīgs skats. Dzeršana, alkohols varētu būt cēlonis. Kad dzer, tad slikti beidzas," pieļauj kaimiņiene.

Kaimiņiem izdevās laikus izsaukt mediķus un, iespējams, ar savu iesaisti novērst letālas sekas. Sieviete ar smagiem ievainojumiem tika nogādāta slimnīcā.

Vīrietis arī iepriekš redzēts apreibinošo vielu ietekmē. Viņš ikdienā pieklājīgi sveicināja kaimiņus un uz strīdu nevienu neprovocēja. Varēja gan manīt, ka septītā stāva iedzīvotājs ir visai noslēpumains.

"Viņš bija tāds sīciņš, maziņš, tāds puišelis," stāsta kaimiņiene.

Citi kaimiņi arī norāda, ka vīrietis reizēm zaudējis atslēgas, tad tās meklējis.

Reti kurš no mājas iedzīvotājiem naktī varēja pagulēt – šausmīgais skats bija iesēdies atmiņā. Dusmas par slepkavības mēģinājumu ir arī tiem, kas neko neredzēja, bet no citiem uzklausīja stāstu nākamajā dienā. Policija sākusi izmeklēšanu.

"Valsts policijas amatpersonas notikuma vietā aizturēja vīrieti, kurš atradās dzīvoklī un tajā brīdī bija alkohola reibumā. Par notikušo sākts kriminālprocess, tiek skaidroti precīzi notikuma apstākļi," pastāstīja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu