Kurai horoskopa zīmei šonedēļ spīdēs veiksme naudas lietās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 7. līdz 13. novembrim.

AUNS

Interesantu un pat pārdrošu ideju laiks, bet raugies, lai tām ir reāls segums. Kā sakāmvārds vēsta: ko līdz lieli gurķi, ja tiem tukši vidi. Savukārt darba vidē jākontrolē, kur beidzas radošā mijiedarbība un sākas pārliekas emocijas. Strīdiem un diskusijām jābūt konstruktīvām. Taču kopumā sekmīga nedēļa – prāts, intelekts un enerģija tiks novērtēti un, čakli rosoties, nāks arī peļņa. Brīvo laiku mīļuprāt pavadīsi ar tuviniekiem. Raisīsies saistošas sarunas un no rokas ies mājas darbi. Vari sarīkot rudens ģenerāltīrīšanu.

VĒRSIS

Pats, visu pats! Tev patīk pārraudzīt spēles laukumu, un vairāk esi pieradis paļauties uz sevi. Tā pareizākā pieeja, jo svarīgas lietas uzticot citiem, var sanākt vilšanās kolēģos vai darījumu partneros. Kāds aizmāršīgs, kāds nevīžīgs. Taču lielais darbu apjoms kādā brīdī var radīt stresu, tāpēc nepaliec darbā ilgāk par noteikto laiku un nenes darāmo mājās. Nepieciešama arī atpūta: izej pastaigāt, paskrien krosiņu, apmeklē SPA vai masāžu. Nedēļas nogalē apciemo radiniekus vai sarīko ģimenes pusdienas. Mīļie cilvēki – tas ir spēks un atbalsts.

DVĪŅI

Lielisks laiks, lai apgūtu kaut ko jaunu. Zināšanas dara bagātu gan morālā, gan materiālā izteiksmē un tev drīz vien būs iespēja par to pašam pārliecināties. Tikai ar lēmumiem nesteidzies. Ja kāds piedāvā jaunu amatu vai vilinošu projektu, izvērtē visus par un pret. "Gara mēle solījot, īsas rokas iedodot," tā senie latvieši. Var izrādīties, ka sākotnējais prieks par piedāvājumu izčākst kā putas jūrmalā. Tad jānogaida. Iespējas likt lietā savas zināšanas būs. Nedēļas nogalē daudz sirsnības, mīlestības un emocionālais pacēlums.

VĒZIS

Jau no nedēļas pirmās dienas rīkosies ļoti enerģiski, izrīkosi kolēģus un plānosi turpmākos darbus. Ar vārdu sakot, ņemsi vadību savās Vēža spīlēs. Ja kāds slinkos vai darīs darbu pa roku galam, tad „dabūs vēju”. Tavas aktivitātes gan var izraisīt pretreakciju un nelieku intrigošanu, bet neņem galvā. Tikai ar drošiem soļiem var nonākt līdz panākumiem. Un arī palielināt ienākumus. Šī nedēļa labvēlīga, lai palūkotu, kur un kā nopelnīt vairāk. Brīvdienās satiecies ar draugiem, apmeklē kādu pasākumu un neaizmirsti arī iedegt svecīti, atzīmējot Lāčplēša dienu.

LAUVA

Daudz kas atkarīgs no spējas ātri reaģēt uz apstākļiem. Nesanāk plāns A... Lūdzu – Lauva jau var piedāvāt arī variantu B un pat C. Darba lietās var rasties ļoti oriģinālas, varētu pat teikt trakas idejas. Ceļā var gadīties pa kādam skauģim, taču tevi tas neuztrauc, jo neatkarīgi no ieņemamā amata, tu esi dzimis līderis, kurš virzās uz mērķi un iecerēto arī sasniedz. Privātajā dzīvē sirsnīgu emociju un mīlestības piepildīts laiks. Nedēļas nogalē ar prieku rūpēsies par saviem mīļajiem, arī saimniecības darbi ies no rokas. Brīvajiem cilvēkiem iespējama iepazīšanās.

JAUNAVA

Šonedēļ augsts darbošanās potenciāls un iespējas nostiprināt autoritāti. Neatkarīgi no amata, statusa vai darba pienākumiem. Pratīsi pasniegt savas idejas un citi tās atzīs par labām esam. Ja rodas sajūta, ka profesionālajā jomā kāds ceļš noiets un par panākumiem vairs nav īsta gandarījuma, tad jādodas tālāk. Izpēti darba sludinājumu portālus vai apjautājies radiem, draugiem, paziņām – var pavērties pavisam jaunas iespējas. Nedēļas nogalē mājas dzīvē vajadzētu veikt dažus saudzīgus pārkārtojumus, taču domas un vēlmes savējiem dari zināmas bez liekām emocijām.

SVARI

Tāda sajūta, ka gaidāmi lieli notikumi un būtiskas pārmaiņas. Vilinās jauni apvāršņi un tālas zemes. Ja kaut kur dodies, kaut vai tikai īsā ceļojumā nedēļas nogalē, tad rēķinies ar to, ka iespējamas iepriekš neparedzamas situācijas. Organizē visu kārtīgi, lai nav netīkami pārsteigumi. Kādam saistībā ar ārzemju tēmu var rasties simpātijas. Labs laiks arī, lai pieteiktos kursos un apgūtu ko jaunu. Tas savukārt pavērs jaunas iespējas profesionālajā jomā. Darbā daudz pienākumu - tik daudz, ka neredz ne galu, ne malu.

SKORPIONS

Domīgs noskaņojums. Kurp virzos? Kas nākotnē gaidāms? Ļoti iespējams, ka vēlmes nesakrīt ar iespējām. Esi pacietīgs – gan kādā brīdī sapratīsi, ka arī rudenīgajam laikam ir savas košās krāsas. Pēkšņi var pavērties jaunas karjeras vai biznesa iespējas, uzrasties jauni darījumu partneri vai seni draugi ar interesantiem lietišķajiem piedāvājumiem. Naudas lietās smaidīs veiksme. Svarīga arī privātā dzīve. Ģimenes cilvēkiem jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem, bet nedrīkst aizmirst arī par kādu brīdi romantiskā divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm.

STRĒLNIEKS

Lieliski orientēsies situācijās un izpratīsi cilvēkus. Tāda sajūta, ka proti atrast kopīgu valodu ar ikvienu – pat ar vislielāko pesimistu, rūgumpodu un kašķubunti. Ļaudis tieksies pie tevis, gribēs izstāstīt par savām raizēm un uzklausīt padomus. Citiem jāpalīdz, bet atceries arī par savām interesēm. Labs laiks mācībām, sabiedrisko un lietišķo kontaktu veidošanai. Pievilcība un šarms ļaus spīdēt un iekarot sirdis. Ja esi brīvs, dzīve var uzdāvāt satikšanos ar nopietnu turpinājumu. Ģimenes cilvēkiem vēlams kopā sarīkot aizraujošu pasākumu.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir nesatricināms pragmatiķis, un, lai tevi nokaitinātu, vajag daudz. Taču ļoti, iespējams, ka tas brīdis ir klāt. Var rasties situācijas, kas galīgi nav pa prātam, un arī atsevišķu līdzcilvēku rīcība var krietni vien tracināt. Ievelc dziļi elpu un nomierinies. Vairāk spēsi paveikt un sasniegt, draudzīgi sadarbojoties. Cīniņos ar vējdzirnavām tikai velti izšķiedīsi enerģiju, bet tā būs vajadzīga darbā. Cita starpā – pievērs uzmanību naudas lietām: vai atalgojums atbilst salīgtajam un padarītajam. Nedēļas nogalē aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Ļoti aktīva nedēļa, kurā daudz sabiedrisku un lietišķu kontaktu un jauna informācija. Tomēr netici uzreiz visam, ko cilvēki runā. Senās Romas dzejnieks Vergīlijs teicis: „Baumas - nelaime, kas pasaulē izplatās visātrāk...” Pārbaudi faktus, lai nenonāktu glupās situācijās. Kādā brīdī varbūt izjutīsi sabiedrības un ārējo apstākļu uzliktos „rāmjus”, būs grūti izklāstīt idejas, tomēr galarezultātā satiksi uzticamus domubiedrus. Nedēļas nogali vislabāk pavadīt, nododoties dienišķajiem mājas darbiem, un ģimenes palutināšanai. Vari arī sarīkot draugu ballīti intelektuālā gaisotnē.

ZIVIS

Darbu būs daudz – pie kā ķerties vispirms? Ko atlikt? E-pasti, tālruņa zvani, tiešsaistes apspriedes – dienas griezīsies kā krāsainā kaleidoskopā. Kaut arī dažu brīdi pārņems trauksmainas sajūtas, tu tiksi galā. Var arī rasties pavisam jauni plāni. Izvērtē tos, padomā un dodies uz priekšu. Iespējams, tieši tagad ir tava veiksmes stunda, un arī iespējas labi nopelnīt. Sirdslietās ilgas un saviļņojoši romantiskas jūtas. Brīvdienās dodies kopā ar mīļoto baudīt viens otra klātbūtni kaut kur prom no civilizācijas. Ja esi brīvs un iepazīsties ar kādu, attiecības nesasteidz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu