VIDEO Kaimiņu strīds par mašīnu atstāšanu iekšpagalmā tiek risināts ar "ķieģeļiem"

CopyLinkedIn Draugiem X
Automašīnas stāvvietā
Automašīnas stāvvietā Foto: LETA

Kāds rīdzinieks ir neizpratnē, kāpēc kaimiņu nama iedzīvotāji izlēmuši nobloķēt iebraukšanas un izbraukšanas ceļus ar "ķieģeļiem", vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Iedzīvotājs skaidro, ka ir trīs mājas un katrai savs piebraucamais ceļš, tomēr vienas kaimiņu mājas iedzīvotāji diviem no ceļiem uzlikuši "ķieģeļus". 

"Viņiem būs divi piebraucamie ceļi, un attiecīgi divām mājām – būs viens. Nu tā kā īsti nav korekti, un tehniski tas nav realizējams," saka vīrietis.

Pie Salacas ielas 22 var piebraukt no divām pusēm. Viens no ceļiem ir bez šķēršļiem, bet otrs – tuvāk kaimiņu mājai – ir nobloķēts ar 301. ceļa zīmi "Iebraukt aizliegts". Zīmei klāt gan ir papildnorāde, ka ceļu gan turpināt drīkstot konkrētā nama iedzīvotāji. Savukārt iekšpagalmā izvietotā "Iebraukt aizliegts" zīme bez papildnorādes uzreiz nosaka, ka tālāk ceļu turpināt aizliegts jebkādiem transportlīdzekļiem, izņemot sabiedrisko un arī operatīvo transportu.

Salacas ielas 22 iedzīvotāji sūkstās, ka tagad izbraukšana no pagalma ir neiespējamā misija, it sevišķi, ja savus transportlīdzekļus stāvēšanai atstājuši kaimiņi.

"Ja zeme pieder mūsu mājai un ja mēs maksājam par to, tad kāpēc viņiem būtu jābrauc?" pauž kaimiņiene no mājas, kas vienojusies par "ķieģeļu" izvietošanu.

"Latvijas valsts ceļi" apstiprina, ka Salacas ielā 26A izvietotās trīs ceļazīmes "Iebraukt aizliegts" ir oficiāli saskaņotas.

Video: Raidījuma "Bez tabu" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu