Video ⟩ Rūjienā kaimiņš no ugunsgrēka izglābj sirmgalves (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Rūjienā kādas daudzstāvu mājas iemītniekiem paveicās, ka viņiem blakus dzīvo ugunsdzēsējs glābējs. Vīrietis devās palīdzēt kaimiņienēm, kuru dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks, vēsta raidījums "Degpunktā".

Bez darba ugunsdzēsējs Sandis nepalika arī savā brīvdienā. Pirmdien, 7. oktobrī, ap plkst. 18 iepērkoties vīrietis saņēma zvanu no sievas, ka blakus dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks. Pirmais, kas piesaistīja mājinieku uzmanību, bija karstumā sprāgstošais pirmais stāva logs.

To, ka dzīvoklī atrodas arī sirmgalves meita, apkārtējie uzzināja jau tad, kad mitekļa saimniece bija izvesta no piedūmojuma. Viņa pati stresa situācijā to nespēja pateikt, par iespējamo cietušo glābējus informējis mājas vecākais.

Dzīvoklī bieži notikušas iedzeršanas, un mājinieki pieļauj, ka ugunsgrēks izcēlies neuzmanības dēļ, istabā smēķējot. Glābējiem nācies pārkraut un izmest sievietes mantas, kas neadekvātā daudzumā krātas gadu gadiem.

Ugunsdzēsējiem veiksmīgi izdevās nosargāt apkārtējos īpašumus, un Sandis priecājas, ka Rūjienas depo nav viens no tiem, kura darbību uz laiku nolemts apturēt.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu