Kur apgūt šibari mākslu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Ar mērķi sabiedrībā veicināt veselīgu attieksmi pret seksualitāti, lauzt aizspriedumus un sniegt zināšanas intīmās dzīves kvalitātes uzlabošanai intīmpreču veikals kopš maija rīkojis izglītojošus vakarus par dažādām tēmām. Vislielāko apmeklētāju interesi raisījusi erotiskās sasiešanas mākslai veltītā šibari nodarbība, kas līdzās citām populārākajām meistarklasēm tiks atkārtota gada nogalē.

Šibari – leģendām apvītā erotiskās sasiešanas māksla no Japānas – kļuvusi saistoša arī Latvijas auditorijai, un arvien vairāk entuziastu vēlas atklāt tās kulturālo, sociālo un psiholoģisko daudzpusību, kā arī iemācīties paši siet šibari mezglus un izzināt drošības un komunikācijas aspektus. Šī prakse tiek izmantota gan kā erotiska spēle, kuras laikā notiek partneru fiziska un garīga satuvināšanās, gan radoša nodarbe, kuras rezultāts piešķir īpašu noskaņu fotosesijās. Šibari pamatus SexyStyle meistarklasē varēs apgūt 23. novembrī un 14. decembrī.

Sieviešu interesi šajā sezonā īpaši piesaistīja SexyStyle ekspertes un līdzīpašnieces Elīnas Zeseres vadītā meistarklase «Perfektais handjob jeb rokdarbi neaizmirstamai baudai», kurā dalībnieces smeļas padomus, kā sagādāt partnerim īpaši patīkamas sajūtas, izmantojot rokas un piemērotas pieaugušo rotaļlietas un intīmo kosmētiku. Tā tiks atkārtota 30. novembrī, bet plašāk tieši par rotaļlietām, to veidiem un pielietojumu varēs uzzināt jau 15. novembrī.

Savukārt 16. novembra vakarā trešajā populārākajā meistarklasē interesenti aicināti uzzināt, kā padarīt seksuālo dzīvi krāšņāku, intīmajās rotaļās pievēršot uzmanību pēcpuses zonai. «Seksam ir divas galvenās funkcijas – dzimtas turpināšana un hēdonisms jeb baudas piedzīvošana visplašākajā nozīmē. Kad cilvēka pamatvajadzības ir apmierinātas, atlikusī enerģija iedvesmo meklēt arvien jaunus veidus, kā padarīt dzīvi un tās intīmo pusi aizraujošāku,» komentē meistarklases vadītāja, seksualitātes pētniece un pasniedzēja Natalja Sorokina.

Individuālās un pāru konsultācijas, informatīvi izklaidējošus pasākumus un nodarbības SexyStyle rīko jau kopš 2016. gada, padarot to par ne tikai lielāko intīmpreču veikalu Latvijā, bet arī seksuālās izglītības centru.

Meistarklases norisināsies darbdienu vakaros no plkst. 18.00 līdz 20.00 SexyStyle ekspozīcijas telpā K. Barona ielā 33a, Rīgā.

Ieeja no 18 gadu vecuma. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu