Kurām zvaigznēm laimēsies mīlas lietās šonedēļ?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 21. līdz 27. novembrim.

AUNS

Ļoti mundrs noskaņojums, būsi gatavs piedalīties un iesaistīties teju vai visur, kur tevi aicina. Darbā bārstīsi idejas un stiprināsi autoritāti. Lielisks laiks, lai rakstītu projektus un atrastu domubiedrus. Kādi noderīgi lietišķie kontakti var izveidoties saviesīgā pasākumā vai draugu ballītē. Tikai nedari kā balodis latviešu tautas pasakā, kurš teica: "Protu, protu!", un no ligzdas vīšanas čiks vien sanāca – ir vērts atsvaidzināt zināšanas un mācīties to, kas darbā būs nepieciešams. Nedēļas nogalē uzmanies no nelietderīgiem tēriņiem.

VĒRSIS

Ap sirdi nemierīgi. Tāda sajūta, ka kaut kas notiek bez tavas ziņas. Ir jāmēģina noskaidrot vai satraukumam ir iemesls. Jautā konkrēti, kā esi paradis: "Vai ir kas tāds, ko man vajadzētu zināt?" No tik tieša jautājuma neviens nevar izvairīties un, ja kas būs – tu to uzzināsi. Un ļoti iespējams, ka tas "kaut kas" ir tik ikdienišķs sīkums, ka satraukumam nav iemesla. Darbā daudz pienākumu, taču veiksme smaidīs un pirmā vieta ar zelta medaļu – tava. Privātā dzīve dienu skrējienā paliks otrajā plānā, tomēr šis un tas pārdomājams.

DVĪŅI

Tu esi cilvēks, kas uzklausa un pieņem dažādus viedokļus – ja arī tie atšķiras no vispārpieņemtajiem vai taviem personīgajiem uzskatiem. Šajā nedēļā ar toleranci gan tā pagrūtāk, jo daudzas situācijas un cilvēku izteikumi tracinās, un par daža laba sen zināma kolēģa rīcību būsi neizpratnē. Var gadīties, ka pasaki arī kādu asāku vārdu. Bet tas pieder pie lietas. Nedēļas nogalē izdomā ko aizraujošu kopā ar ģimeni vai tuvākajiem draugiem – dodies piedzīvojumu takās, brauc ar kartingiem u.tml.

VĒZIS

Lielisks laiks, lai sasniegtu jaunas virsotnes karjerā vai biznesā. Tev ir laba profesionālā reputācija un pastāv iespējas saņemt vilinošu izaugsmes piedāvājumu, tādu, par kādu, iespējams, esi sen sapņojis. Saki: "Jā!", bet esi modrs, jo zelta kalnu solījumi ne vienmēr piepildās. Skrupulozi jāizrunā nosacījumi, darbu apjoms, atalgojums un tas viss jānostiprina juridiski precīzā līgumā. Tas pats darāms saistībā ar jauniem biznesa projektiem. Pēc ražīgas darba nedēļas vislabākā atpūta, kārtojot mājokli un eksperimentējot virtuvē.

LAUVA

Ļoti iespējams, ka pienācis laiks pārskatīt kādu sadarbību. Pavērtē vai no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ kādi darbi pēdējā laikā nav aizkavējušies, vai kādas darījumu sarunas nonākušas strupceļā vai radušās jukas lietišķajos jautājumos. Var atklāties, ka cilvēki, uz kuriem esi paļāvies, savu darāmo nav paveikuši godam. Tas ir pamatots iemesls būt piktam un meklēt citus kompanjonus. Tikai pārmaiņas veic korekti – visu izskaidrojot. Brīvajā laikā dažādi interesanti piedzīvojumi sirdslietās. Tāda sajūta, ka simpātijas, labestība un mīlestība pavada ik uz soļa.

JAUNAVA

No rītiem darbā būsi viens no pirmajiem un sāksi ar plānošanu – vienalga vai vienatnē savā kalendārā vai, organizējot kolektīva sanāksmes. Galu galā, kārtībai jābūt un citi priecāsies, ka ir viens atbildīgs un uzņēmīgs cilvēks, kurš gatavs nodarboties ar organizatoriskiem jautājumiem. Darbi ritēs sekmīgi, un būs gandarījums. Brīvajā laikā nepaguris rosīsies mājās: jāpārskata garderobe, jāsakārto grāmatplaukti, darbagalds, jāslauka putekļi. Ja dažam šāda brīvdienu pavadīšana var šķist garlaicīga, tu darbosies ar entuziasmu un pat labi atpūtīsies.

SVARI

Mācību procesā visvērtīgākais ir tas, ka iegūto nav iespējams pazaudēt un neviens no nespēj atņemt. Mācies! Neatkarīgi no tā, cik diplomi vai kādi grādi iegūti. Lietišķajā vidē, darbā un biznesā viss strauji manās un jāiet līdzi laikam vai pat kādu solīti pa priekšu. Jaunas zināšanas jau vistuvākajā nākotnē var palīdzēt palielināt ienākumus. Darbā vēlēsies paveikt vairāk nekā šobrīd iespējams, bet, ja kaut kas buksē, nesatraucies – izdarīsi vēlāk. Brīvajā laikā un nedēļas nogalē jābauda dzīve. Mīlestībā iedvesmojoši piedzīvojumi un siltas emocijas.

SKORPIONS

Vēlā rudens dziļie pārdomu motīvi dod spēku un iedvesmo. Tas ir tāds brīdis, kad jāieklausās, kā daba iemieg, krājot spēkus nākamajam pavasarim un pašam jānosprauž jauni mērķi. Ļoti labs laiks, lai meklētu iespējas ienākumu palielināšanai. Prātā interesantas domas, dažādi biznesa plāni un enerģija ķerties "vērsim pie ragiem", ka senie latvieši teica. Vienīgi ar juridiskiem jautājumiem un līgumiem jābūt apdomīgam, nepieciešams kompetenta jurista viedais skatiens. Brīvajā laikā visjaukākie brīži mājās. Sarīko radiem un draugiem intelektuālo spēļu vakaru.

STRĒLNIEKS

Nedēļa sāksies uz pozitīvas nots un tā arī turpināsies. Jau no pirmdienas būsi rosīgs, centīsies saorganizēt darbus, dosi padomus kolēģiem un, ja kolektīvā radīsies strīdus situācijas, tu būsi pirmais šķīrējs un samierinātājs. Pašam darba lietās var būt neparedzētas situācijas, plānu maiņas un jukas. Tad galvenais – nesteidz risināt strauji, bet apdomā, ko un kā labāk izdarīt. Nedēļas nogalē paveicami mājas darbi, vari arī sarīkot omulīgu pasēdēšanu draugiem, bet pirmajā vietā attiecību tēma. Pārliecināsies, ka līdzās ir uzticams cilvēks, vai arī satiksi kādu, ar ko saprasties no viena acu skata.

MEŽĀZIS

No finanšu stabilitātes atkarīgs dvēseles komforts, un patlaban ir labs laiks, lai tu uzdrošinātos kaut ko mainīt ierastajā darba ritmā un lūkotos, kur un kā nopelnīt vairāk. Kāds vēlēsies mainīt darbu, kāds aktīvi pievērsties privātajam biznesam, kāds uzņemties papildus pienākumus. Dari tā! Bankas īsziņas par konta papildinājumu vēlāk skanēs tīkami. Brīvajā laikā pievērsies mājas darbiem: kaut kas jāsakārto, kaut kas jāparemontē. Viss ies no rokas un prieks pašam un mājiniekiem. Ja kādas problēmas sirdslietās, risināšanu labāk atlikt uz vēlāku laiku.

ŪDENSVĪRS

Gribētos, lai viss notiek ātri – ir ideja, ir domubiedri, un kosmosa kuģis traucas pretī zvaigznēm... Reālā dzīve mazliet atšķiras un ievieš savas korekcijas. Tev ir labas idejas, kurām lemts doties uzvaras gājienā, tikai mazliet jāpaciešas. Virzies soli pa solim, visu izplāno, izrēķini un pārliecinies, ka cilvēki, kas vēlas darboties ar tevi kopā, ir zinoši un uzticami. Sirdslietās iespējamas dažādas peripetijas, strīdiņi, kaismīgas diskusijas. Svarīgi izrunāties no sirds un rast kompromisu. Par labu nāks kopīgs ceļojums vai izbrauciens nedēļas nogalē.

ZIVIS

Apcerīgs noskaņojums un sapņi, vēlmes un ieceres lielākas, nekā šībrīža iespējas tās piepildīt. Tā mēdz būt, un arī tādi periodi nepieciešami. Patiesībā - laikā, kad daudzas lietas ir it kā "uz pauzes", pamazām veidojas un drīz parādīsies jaunas iespējas. Tad gan jāsāk aktīvi darboties. Ja esošais darbs vairs netīk, tad sūti CV un meklē jaunas iespējas, vai aktīvi darbojies privātajā biznesā. Lai ko arī tu pasāktu, runā par atalgojumu un peļņu. Nedēļas nogalē izgulies, atpūties, palasi, noskaties labu filmu vai koncertu. Jākrāj spēki nākamajam darba cēlienam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu