Salaspilī no februāra varētu pieaugt maksa par ūdensapgādi un kanalizāciju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Salaspilī no nākamā gada februāra varētu pieaugt maksa par ūdensapgādi un kanalizāciju, informēja Salaspils pašvaldībā.

Pašvaldības SIA "Valgums S" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzis ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektus, paredzot tarifu palielinājumu par 28% līdz 55%.

No 1.februāra Salaspilī ūdensapgādes tarifs varētu palielināties par 43% - no 0,91 eiro par kubikmetru līdz 1,30 eiro par kubikmetru. Kanalizācijas pakalpojuma tarifs no 1.februāra varētu palielināties par 28% - no 1,36 eiro par kubikmetru līdz 1,74 eiro pa kubikmetru.

Plānots, ka no nākamā gada 1.maija ūdensapgādes tarifs varētu paaugstināties līdz 1,41 eiro pa kubikmetru, kas būtu 55% pieaugums, salīdzinot ar pašlaik spēkā esošo tarifu. Savukārt kanalizācijas pakalpojumu tarifs no 1.maija varētu palielināties līdz 1,91 eiro par kubikmetru, kas ir kāpums pa 40% salīdzinot ar pašlaik spēkā esošo tarifu.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, pašvaldības SIA "Valgums S" reģistrēta 2005.gadā. Uzņēmums pērn strādājis ar 1,77 miljonu eiro apgrozījumu un 220 000 eiro peļņu. Uzņēmums pilnībā pieder Salaspils novada pašvaldībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu