Kurām horoskopa zīmēm spīd laimests?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 28. novembra līdz 4. decembrim.

AUNS

Ļoti svarīga finanšu tēma. Paskatīsies kalendārā – klāt decembris, drīz jau būs arī svētku laiks, jāgādā dāvanas. Paskatīsies bankas kontā – gribētos, lai tas "cipars" lielāks... Ja esi ražīgi strādājis, tad runā ar vadību par algas pielikumu vai vismaz prēmiju. Vai meklē jaunas iespējas. Biznesa cilvēkiem jādod vaļa radošiem domas lidojumiem, tad radīsies vērtīgas un ienesīgas idejas. Tikai esi uzmanīgs, ja darbs ar ārvalstu projektiem vai partneriem. Nedēļas nogalē aicini kompānijā draugus un dodies baudīt ziemas priekus.

VĒRSIS

Šajā nedēļā daudz kas sagādās gandarījumu un sniegs pozitīvas emocijas. Darbā pienākumi atbildīgi, bet sūram darbam saldi augļi un, ielūkojoties bankas kontā, jutīsies gandarīts: bija vērts pūlēties! Atsevišķas situācijas var radīt satraukumu, taču centies noskaitīt līdz desmit un iztikt bez asas reakcijas un strīdiem. Nav labvēlīgs laiks, lai kārtotu darīšanas bankās vai iestādēs, toties lielisks laiks sabiedriskām aktivitātēm. Dodies uz prezentācijām, pasākumiem, draugu ballītēm – satiksi jaukus cilvēkus un būs jaunas pazīšanās.

DVĪŅI

Piktus Dvīņus reti gadās redzēt, bet visam savs mērs! Tie, kas pavirši darbu dara, slinko vai izliekas kaut ko nemākam, dabūs no tevis vēju. Iespējams, ka tu pat gribēsi pārskatīt kādu sadarbību vai manīt darbu. Ja rodas tāda vēlme, tad lūkojies pēc vietas, kur ir karjeras un izaugsmes iespējas. Tikai visas vienošanās jānoformē juridiski pareizos dokumentos, lai vēlāk nav dīvainu pārsteigumu. Nedēļas nogalē jādodas baudīt ziemu, sportiskas un kustīgas aktivitātes labu draugu kompānijā. Paliekot mājās, iespējami strīdiņi.

VĒZIS

Čaklums un atbildības sajūta – tāda kā medaļa ar divām pusēm. No vienas – atzinība un materiālais labums, no otras – liela varbūtība, ka darba kļūs arvien vairāk un vairāk. Jo... esi taču tāds cilvēks, kurš izpalīdzēs un pastrādās ilgāk, ja nepieciešams. Šonedēļ ļoti jāpiedomā, kur ir tas zelta vidusceļš. Par savām interesēm nedrīkst aizmirst, un īstajā brīdī jāprot pateikt "Nē" Dažās situācijās labs palīgs būs intuīcija. Brīvdienās aizved savus mīļos uz sniegotām dabas takām vai vakariņās romantiskā krodziņā.

LAUVA

Parādīsi augstu profesionalitāti un saņemsi atzinīgus vārdus. Lauvai tas ir kā salds medus no bišu dravas. Un – esi jau godam pelnījis, jo spēsi atrisināt jautājumus, kas darbavietā kādu laiku "buksējuši". Var arī gadīties saņemt kādu intriģējošu sadarbības piedāvājumu. Savas nākotnes ieceres gan neapspried ar citiem, lai cilvēki nesāk trīt mēles. Nedēļas nogalē ļaujies mīlestībai: siltas emocijas, aizraujoši piedzīvojumu, attiecību gleznā jaunas krāsas. Ja esi brīvs, tad visas iespējas satikt jauku cilvēku, ar kuru dalīties sirds siltumā.

JAUNAVA

Darbā neiesaisties strīdos vai attiecību skaidrošanā, ja tas neskar tieši tevi. Var rasties neadekvāta pretreakcija un liels juceklis. Labāk velti visu uzmanību saviem tiešajiem pienākumiem – stingri plānojot un atbildīgi strādājot, būs labs rezultāts un gandarījums. Taču ik pa brīdim garastāvoklis romantiski apcerīgs, gribas vērties ārā pa logu, kavēties atmiņās par pagātni un sapņot par nākotni. Brīvdienās sarīko kopā ar mīļoto sirsnīgu pasākumu. Brīvajām ļaudīm kāda smaida dzirkstelīte var sirdī iedegt liesmu.

SVARI

Profesionālajā jomā iespējamas pārmaiņas. Varbūt secināsi, ka no tevis pārāk daudz gaida un pārāk daudz prasa, varbūt pārņems sajūta, ka ir kāds ceļa posms noiets un, lai neiestātos rutīna, jādodas tālāk. Par ideju trūkumu nebūs jāsūdzas. Ielūkojies darba sludinājumu portālos. Ja kas iekrīt acīs, tad droši uz priekšu! Daudz uzmanības paņems privātā dzīve. Nedēļas nogalē mājās sirsnīgas noskaņas, atzīmējot otro Adventi. Sirdslietās stabilu attiecību veidošanas un stiprināšanas laiks. Svarīgas morālās vērtības.

SKORPIONS

Pirmajā vietā naudas lietas. Ja ir kredītsaistības, tad var rasties sajūta, ka banka "elpo pakausī": nopelnīji – jāatdod, nopelnīji – atkal jāatdod. Padomā, kur un kā nopelnīt vairāk, tikai nepiesaki pārkreditēšanu. Ja kredītu nav, tad šajā periodā noteikti nevajag! Darbā, kā jau darbā, viss rit savu gaitu. Toties daudz pozitīvas enerģijas mājas vidē. Ar entuziasmu ķersies pie saimniecības darbiem, lutināsi savus mīļos, aicināsi ciemos draugus. Brīvajām sirdīm simpātiju dzirkstelītes, baudi romantisku gaisotni.

STRĒLNIEKS

Ļoti daudz jaunu plānu, dažādas idejas, veiksmīgas lietišķās sarunas. Aktīva un darbīga nedēļa, kas paskries nemanot. Būsi aizņemts ar organizatoriskiem pasākumiem, menedžēšanu, būs jāatbild uz neskaitāmiem tālruņa zvaniem, e-pastiem un ziņām sociālajos tīklos. Ja apkārt kustība un dzīve krāsaina kā kaleidoskopa stikliņi, tad tu jūties kā zivs ūdenī. Brīvdienās gan atceries par atpūtu, un vislabāk vienatnē vai pašu tuvāko cilvēku lokā. Vari sarīkot intelektuālo spēļu vakaru savējiem.

MEŽĀZIS

Kurš pirmais birojā vai pieslēdzies attālinātajai darba sanāksmei? Kurš paliek visilgāk un izdara visvairāk? Jā gan, tas ir Mežāzis. Daudz strādāsi un vēlēsies, lai arī citi darbus paveic godam. Šajā sakarā var izcelties pa kādam strīdam ar kolēģiem vai darījumu partneriem. Ar loģiku tev viss kārtībā, tāpēc diskusijās liec lietā racionālus argumentus un viss sakārtosies. Protams, jāskatās, lai atalgojumus adekvāts un vēlams kaut ko mazliet iekrāt neparedzētiem gadījumiem. Svarīga arī sirdslietu tēma: prāts domīgs, bet sirds alkst neparastus piedzīvojumus.

ŪDENSVĪRS

Komanda un domubiedri profesionālajās lietās ir zelta vērtē, taču arī viņi mēdz nogurt. Šajā nedēļā var būt neliela vilšanās kolēģos vai sadarbības partneros, bet netiesā bargi. Neba cilvēki slinki, vienkārši – dažkārt tā notiek. Svarīgos jautājumus vajadzēs risināt pašam, bet no tā var gūt arī kādu materiālo labumu. Nekautrējies apspriest šo jautājumu. Kad darba nedēļa galā, tad laiks jautrai ballītei. Brīvdienās sarīko pasākumu ar draugiem vai brauc ar ģimeni slēpot, apmeklē amatnieku tirdziņus vai kultūras pasākumus.

ZIVIS

"Kas lēni nāk, tas labi nāk," vēsta latviešu sakāmvārds. Ja iepriekš galvā rosījušās dažādas interesantas idejas, tad pienācis laiks, kad jāceļas, jāiet un jādara. Ja esi darbinieka statusā, runā ar vadību, kā tās varētu iedzīvināt. Ja tev savs bizness, tad nekavējies, jo bieži vien ir tā, ka ideja „virmo gaisā”, un pēkšņi atklājas, ka cits jau pasteidzies realizēt. Brīvajā laikā iepriecini sevi ar kultūras pasākuma apmeklējumu, satiecies ar draugiem, parūpējies par saviem mīļajiem. Ja mājās izceļas strīdi, centies saglabāt mieru un vēsu prātu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu